maanantai 29. elokuuta 2011

I would never do that, I'm afraid of heights

Kovin erilaisen kesän jäljiltä vanha värikarttakaan ei ole entisellään. Menin ja hankin varsin epämustat kengät, Maija Louekarin Kaleidoskooppi-kuosiset Marimekko-Converset.

Tykkään niistä hulluna ja ovat jo lyhyellä ulkoilutuksellaan irrottaneet jengistä spontaaneja kommentteja, mikä sekin ilahduttaa tietysti aina.


Marimekko kauppaa samaa sirkuskuosia nimellä Ruuturouva tyynynpäällisinä ja patalappuina ja muuna oheiskamana. Olen täysin liekeissä niistäkin. Tietysti, mutta sille on selitys.

PS. Kiitos kaikille, jotka olette jaksaneet käydä täällä hermostumassa tekopirteästä Pelago-päivityksestä. Terveisiä Rasilan Mikolle, kyse ei lainkaan ole tekopirteydestä, vaan siitä, että Pelagolla ajellessa nyt vaan maailma näyttäytyy niin ihanan pus-pus-kiva-kivalta. Sileitä kilsoja!

9 kommenttia:

 1. Muori lupasi Kaisanpäiväksi mm-converset, kuosi vielä avoin :)

  VastaaPoista
 2. Heidi, molen samaa mieltä, ne on silleen iloset :)

  Arkitehti, mahtavaa, Kaisanpäivää odotellessa! Kerrothan sitten, mitkä valitsit?

  VastaaPoista
 3. Sydän sun tensuille, kesälomille ja sille, et oot takasin!

  P.S. Olen täynnä hermostuttavaa tekorakkautta.

  VastaaPoista
 4. Hermostuttava tekorakkaus-Upi! Terve sullekin ja kesälomille. Kuin sun loma meni? Mun meni ihanasti. Ai mut sähän olitkin mun lomalla, kivatsu! ;)

  VastaaPoista
 5. Oon ihan että hä, tajusin.

  VastaaPoista
 6. No hei, mä kans. Ongelmani oli tuolloin, etten raskinut käyttää noita, etteivät likaantuisi. Taidan nyt kuitenkin keväällä korjata tilanteen :)

  VastaaPoista