sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Someone once said that when one door shuts, a window opens

Olen siinä suhteessa varsin tavanomainen nainen, että käyn sataprosenttisesti tuulella. Sisustusratkaisuita pohtiessa pulkka kääntyy vielä liukkaammin kuin normaalisti, mikä tietysti asettaa jonkin verran haasteita valintavaiheessa onnistumiselle. Tästä syystä olisinkin halunnut täysin vetimettömät keittiönkaapit, mutta pakko oli myöntää, ettei painallusmekanismiympäristö kyllä tahmanäppikokkaajaa tue, se on selvää.

Pohdin aikani mahdollisimman eleetöntä vaihtoehtoa, mutta kuten yleensä, vastaus löytyi äärilaidalta; tällä kertaa Mauerparkin kirpputorilta Berliinistä, isosta pahvilaatikosta. Koska en, yllätys yllätys, osannut päättää, otin kaikkia yhden.Lopputulos on varsin mukava, eriväriset ja -muotoiset keramiikkapallot sileillä valkoisilla pinnoilla vaikuttivat aluksi nukkekotimaisilta, mutta nyt tykkäänkin niistä niin kovin, että ensi Berliinin-reissulla täytyy vain toivoa löytävänsä vedinkauppiaan uudestaan. Kuusi vaatekaappia plus yläovet vaikuttavat juuri nyt varsin valjuilta ankeine harmaine tavisvetimineen. Hyh.Laitan näytille lisää kuvia, kunhan tekniikka taas pelaa, nyt katkeaa pinna ihan just siihen, että oma kone hyytyi viimeinkin yli kuuden vuoden yhteistaipaleen jälkeen eikä iPhone ja laina-pc ymmärrä toisiaan. No en minäkään kyllä ymmärtäisi, että sinänsä. Voi jumanskiude siitäkin huolimatta.

10 kommenttia:

 1. Kyllä se tyyppi siellä Mauerparkissa vielä ainakin syyskuussa oli. Tai sitten se oli joku muu, joka noita möi. Tosin taitaa vetimiä löytyä myös Indiskasta ja Mokosta. Ja muista hippihenkisistä sisustusliikkeistä.

  VastaaPoista
 2. Joo, niitä oli useampi siellä kirpparilla, jotka myi ainakin samankaltaisia nuppeja. Täytyy käydä Indiskassa katsomassa; Mokosta katselinkin, mutta ei ollut. Ja sitä paitsi, vaikka oiskin, luulen, että tulis taloudellisemmaksi lentää Berliiniin hakemaan niitä kuin ostaa Perämiehenkadulta. Moko. Kalliimpaa shittii et saa mistään. :)

  VastaaPoista
 3. Win!
  Jaa nytkö se sit meni. No kiva. Osanottoni, saatko sisällön talteen?

  VastaaPoista
 4. You win some, you lose some. Joo, ei siellä pitäisi olla enää mitään tärkeää. Täytyy joskus hyvänä päivänä irrottaa siitä kovalevy ja pelastaa, mikä pelastettavissa on. Siinä on sama vika kuin ennenkin, mutta en rupea enää korjauttamaan.

  VastaaPoista
 5. Oi ne on HIENOT! Tytöt hakkas tänään Wiitä. Siellä seikkaili hahmo nimeltä Hanska.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Ani! Oon tästä samaa mieltä. Ja luulenpa meidän olevan yhtä mieltä myös siitä, että mun pitäis tulla pian teille uusintakylään :) Hanskan paluu!

  VastaaPoista
 7. Itse ostin noiden kaltaisia nuppeja Fleminginkadun Ansasta, siitä on noin viisi vuotta, ehkä.

  VastaaPoista
 8. Moi Anonyymi, kiitos vinkistä! Jospa siellä vintage-maailmassa viisi vuotta ei ole vielä mitään :)

  VastaaPoista
 9. No eik ole! Sähkömiehen ilme oli kyllä huikea, kun se näki nuo. Rykäs ja kysyi varovaisesti, kuuluivatko nupit oviin, vaiko tuota... Hä?

  :D

  VastaaPoista