keskiviikko 3. marraskuuta 2010

You know, I never say fabulous, but if I did, I would

En nyt osaa sanoa, olenko minä tullut vanhaksi vai onko oma makuni kehittynyt. Olen vielä jokunen aika sitten pitänyt Ilona Pelliä designerina, joka pukee tavallista taidekasvattajaa muhkeamman tilipussin kulttuuriporukkaa kaapuihin. Tiedostavaa kulttuuriporukkaa, huomauttaisin vielä. Tuuli on sittemmin kääntynyt.

Pellin liiketila Tarkkiksella sijaitsee aivan naapurustossa, ja aikani sunnuntaikävelyjä sen ohi suoritettuani käväisin viimein hiplailemassa tarjontaa. Olisin voinut kotiuttaa lähes kaiken, varsinkin, kun vastassa myymälässä oli suorapuheinen ja mukava taiteilija itse.

Jätin vielä harkintaan, mutta luulenpa, että pikkujoulumekko sieltä rekeiltä löytyi.


Yllä esitellyt ovat esimerkkejä jo menneistä mallistoista, mutta kuvaavat hyvin niiden vaatteiden tyyliä ja henkeä, joihin ihastuin. Laadukkaita, oikeantuntuisia materiaaleja ja taidolla kaavoitettuja, huolella saumattuja ja syvää, tummaa mustaa. Toi-mii.

4 kommenttia:

 1. olen monesti meinannut poiketa sisään samoin aikein, mutta nyt se kai on tehtävä...

  VastaaPoista
 2. Joku tekijä tässä on muuttunut. Tuo Thassos-tunika näyttää ihan helvetin hyvältä. Ja muukin. Missä hinnastossa nää pyörii?

  VastaaPoista
 3. Oho, onpa hienoja. Tahon ne kaikki. Tuun seuraavalle visiitille mukaan!

  VastaaPoista
 4. Stellagee, menepä! Oliskin kiva kuulla sun mielipide Pellin vaatteista. Ehkä törmätään sitten siellä, meitsikin vähän asiallisemmissa kuin tonttupipossa ja pääpannassa, jossa on sauma otsalla, nimimerkki "terveisiä sunnuntailenkiltä".

  Upe, nää on siis niitä vanhoja, mutta aika samanoloista osastoa ne nykyiset on. Kalliitahan ne, kolmensadan euron kaavut, mutta riuska jeninkesyttäjänainen tähtää alennuksiin ja jättää muutaman yhdentekevän rytkyn ostamatta.

  Hanna, eikö! Ja joo, tervetuloa, mennään yhdessä :)

  VastaaPoista