tiistai 3. huhtikuuta 2012

Charlotte, honey, do you want some Tummy Tamer?

En ole oikein teenjuoja, suosin kahvia kaikissa tilanteissa. Parasta se on pehmoisena au lait'na tai vastaavasti tiukkana espressona, oikein siltä väliltä ei kiitos.

Nyt kuitenkin viime aikoina olen iltajuomisinani hörppinyt Pukkan haudukkeita, ei kai niitä Earl Grey´hin tottunut hahmo teeksi voi edes luokitella. Pukkalla vaihtoehtoja riittää joka junaan, on rauhoittavaa, virkistävää, tasapainottavaa ja energisoivaa. Olen kokeillut useampaa lajia, ja on kyllä pakko myöntää uskovani esimerkiksi "detox"-vaikuttimella varustetun sortin toteuttavan lupaustaan sitä kautta, että pukka todella on hyvin lähellä, kun niin järkyttävän kamalalta litku maistuu. Mikäs siinä, jos tykkää, mutta lakritsi on kyllä pahinta ikinä missään, selleristä juoman makuna nyt puhumattakaan.

Taidan pysytellä siinä kahvissa suosiolla, vaikka tuo Three Tulsi nyt esimerkiksi aivan hyvää onkin. Pukkan varsin selkeillä, hyvin rakennetuilla ja informatiivisilla sivuilla kannattaa viivähtää tovi, jos kiinnostusta aiheeseen on, taikka hyvinvointiasiat on lähellä sydäntä. Tiedä sitten, millä henkimaailman tasolla nämä asiat keijuilevat, mutta uskokoon vaikutuksiin, ken tahtoo.


pukkaherbs.com

2 kommenttia:

  1. Selleri? Selleri?
    Kaikkea ne keksii.

    VastaaPoista
  2. No en minä tiijä, pitäiskö siinä oikiasti olla selleriä, mutta minusta se maistuu siltä. Lakritsin ja sellerin yhteishyminältä. Detox, anna mun kaikki kestää.

    VastaaPoista