maanantai 2. huhtikuuta 2012

No one. I found it at a vintage shop

Jos minun nimeni olisi Kristiina ja olisin 186 senttiä pitkä, minulla olisi ehkä kaulassa silkkihuivi, joka ois joka päivä uus, joka päivä uus.



Mutta koska ei ole, minun silkkihuivini eivät ole varsinaisesti uusia, vaan kaikki toisen käden kautta minulle tulleita. Nokko lähellä uutta, tosin silittää olisi ehkä sietänyt, mutta en malttanut.

6 kommenttia:

 1. En nyt oikein tajuu noita Kristiina-horinoita, mutta tota huivia tajuan kyl. Ommeinaan komia! Hyvä silkkihuivikarma.

  VastaaPoista
 2. No epäilemättä et, kun se on Maija Vilkkumaan kappaleesta nimeltä Kristiina, jossa Kristiina on kaunis ja upea ja menestynyt ja äidit Kristiinoiksi kastaa lapsiaan/hän on niin kauniskin, kauniskin aina/eikä hän mitään paina/ei juuri mitään paina/jos vertaa hänen pituuteensa, joka on metri kahdeksankuus/Ja mitkä vaatteet!/Oi miten ihanat vaatteet/ja kaulassa silkkihuivi ja se on joka päivä uus, joka päivä uus. Se on iänvanha kappale, ja soinut mun päässä tauotta siitä asti, kun tuon huivin sain. Alkaa olla sietämätöntä, onhan syvin faniuteni melko tukevasti takanapäin.

  VastaaPoista
 3. Ok... Otan osaa ja nokitan omalla korvamadollani Poika saunoo.
  Joo.

  VastaaPoista
 4. :D

  Miksei koskaan hyvät biisit? Antaisin aika paljon, jos mun päässä sois vaan joutsenlammet ja Mozart. Vaa ee. Frontside Ollie.

  VastaaPoista
 5. Liisa T, kiitos! Se on ihanaa, paksua silkkiä ja oon ilokseni huomannut sen sopivan yhteen kaikkien mun vaatteiden kanssa. Omituinen yhteensattuma ;)

  VastaaPoista