torstai 3. toukokuuta 2012

I totally understand your dilemma and from my experience, if he seems too good to be true, he probably is

Ehkä noin juhannuksen tienoilla koittava pyöräilykausi on nostattanut vähän paineita. Ei sillä, että pyörässä mitään vikaa olisi, päinvastoin, sen hipihipsteriys on se, mikä toimii tällä kertaa ongelmapesäkkeenä. Pyöräni tarvitsee nimittäin jonkinlaisen taakkatelineen. Eikä se nyt sovi.

Elegantti eleettömyytensä menee kokonaan ryönilleen, jos siihen aletaan asennella mitään tarakoita, vaikka toki herra Pelago saisi kunnian sen siihen sommitella ja samansävyisenä, bien sûr. Ei auta. Eikä sekään, että koko kesää en kykene kamojani kantamaan repussa sen enempää kuin olkalaukussakaan, olkoon kuinka lyhyt aikaikkuna hyvänsä.

Kas, tupsahti ratkaisu postilaatikkoon! Artek kaikessa kunniattomassa käytöksessään tapaa lähetellä minulle varsin pyytämättä eikä edes yllättäin, vaan vastoin erillistä kieltoa, mainoslehdykkeitä, vaan tälläpä kertaa postiponi haukkasi oikeasta kauraämpäristä.

SavetheC:n pyörälaukut ovat oikein mainioita, tuotteen ulkonäössä eikä sisällössä ole moitteen sijaa. On  asiaankuuluvat stoorit ja visiot ja missiot. Konsepti on niin sanotusti kohdallaan ja paketissa, mutta kyllä putosi alahuuli leuan alle ja meni mutruun, kun kierrätetystä purjeesta valmistetun kassin ja sitä myötä tyyliunelman päällä tönöttääkin peilityynen rauhallisesti 169 euron hintalappu. 

Se tarakka maksaa Pelagolla asennuksineen alle neljäkymppiä.

2 kommenttia:

  1. Sama ongelma täälläkin, tosin itse olen ajatellut viritellä vanhan limsa-/vihanneslaatikon mummopyöräni tarakalle, se ei kyllä välttämättä ole se käytännöllisin ratkaisu..

    Mutta noista hinnoista, vaikka olenkin sitä mieltä, että mielummin ostaa kerralla yhden, kestävän ja eettisen tuotteen, joka saattaa myös olla hinnakkaampi, niin silti joidenkin tuotteiden hinnat aiheuttavat ihmetystä, itse olen haaveillut month of sundaysin todella kauniista reppulaukusta, mutta hinta alennettunakin on sellainen ( 219 € ), että sitä joutuu kyllä melkein miettimään kaurapuurolinjaa, jos sen mielisi omakseen. Ymmärrän, että ei tuotteita ilmaiseksi tehdä, mutta mietin myös, kuinka paljon korkea hinta saa potentiaaliset ostajat kiristämään kukkaron nyörejä? ( tai täytyykö tässä avata säästötili laukkuostoksia varten :D )

    VastaaPoista
  2. Niin, nää on vähän tällasia juttuja. Liikeyrityksen ainoa tarkoitus on tuottaa voittoa omistajilleen. Mutkun. Liian monesti nää aina kosahtaa tähän, vaikka kuinka haluais hankkia vaan siistejä juttuja ja jättää rahansa hyvän asian edestä kiertoon kotikulmille, niin ei joko kerta kaikkiaan tili riitä tai loppuu halu maksaa. Miksi tuokaan kassi ei voi maksaa vaikka 120 euroa? 135? Matskuhan ei käsittääkseni maksa (juuri) mitään? Voi olla, etten tajua tavaroiden hinnoittelumekanismeja tai oon vaan kyyninen, mutta kyllä ei aina voi välttää ajatusta kamojen haluttavuusasteen nostamisesta määräämällä ne riittävän kalliiksi. Mielikuva pistää tekemään kaikenlaista. Minutkin, myönnän kyllä, että sinänsä.

    VastaaPoista