keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Lifestyle choices?

Haluaisin hehkuttaa aivan täysillä taas kaikesta, mutta oikeasti minua vain jurppii se, että mennessäni Pelagon kauppaan Kalevankadulle mallailemaan taakkatelinettä nättiin pyörääni, myyjäpoika tuhahteli ja naureskeli sivusta, kun onnessaan esittelin toiselle myyjälle hankkimiani ajohanskoja, jotka Brooklynini kanssa ovat todellakin match made in riding-pretty-heaven.


Että sieppaa. Kummasta onkaan kyse; ettei ne uuvatit tajua, millainen kansanosa pyöriänsä ostaa ja arvosta sitten minunkaltaisiani asiakkaita, vai että ne todellakin tajuaa, eivätkä sitten arvosta minunkaltaisiani asiakkaita?

Melkein tekisi mieli hankkia Helkama.

Ärsyttää, kun on kesä ja kaikkea ja mulla on paha mieli.

Eikä pyörässä ole vieläkään minkään valtakunnan taakkatelinettä, missä läppäriä ja balettitossuja kuljettaa. Ja se ihme nirppanokka tirskahtelee selän takana.

Jo nyt on taas aikoja eletty!


hanskat Sakari Sauso, Stokkalta

4 kommenttia:

 1. Mut meikä arvostaa! Ja hyväsyy tollaset mätsäävät hanskat. Siihen taakkatelineelle, sit kun sen saat, voit laittaa sellasen viehkon puulootan, jossa on konjakinväriset nahkahihnat. Pysyy balettitossut tallessa. Tä.

  VastaaPoista
 2. Meikäki arvostaa. Puulootaa mä havittelin, mutta en sit siä. Onk vähä raskas? Homehtumista en pelkää, kun ei pyörää voi sateeseen jättää kuitenkaan. First world problems.

  VastaaPoista
 3. Hienot hansikkaat! Löysin blogiisi etsiessäni kokemuksia Brooklynistä ja hienon bloginpa löysinkin. Tilaus on lähtemässä, mutta vahvista vielä mieltäni, onhan se yhtä mukava ajaa, kuin mitltä näyttää?!

  VastaaPoista
 4. Moi Mimmu! Tervetuloa tänne ja kiitos kommentista, tuu toistekin :)

  Mun on pakko olla rehellinen ja sanoa, että nätti on, mutta ei se mikään maailman paras ole kyllä ajaa. Mulla on versiossani toki myös vain yksi vaihde, voi johtua myös siitä :) ja ankeat reisilihakset. Takapainoinen (markkinakielellä "kiireetön") ajoasento takaa sen, että kaikki pikkukivet tuntuu melko kiusallisesti omassa hännässä, mutta tokihan se on myös tehokas alert, jos takarengas uhkaa tyhjetä: vanteet tuntee samoin kuin jonkun tarakalla istuessa. Ehkä se ei siis mikään aerodynaamis-sulava matkapyörä ole, mutta sitkeästi sutkutan sillä joka aamu puolen tunnin ajomatkan töihin :) iha hyvi meillä pyyhkii. Jos toivot kylänraitilla huomiota ja katseita (huom. ei ittees, vaan siihen helkutin pyörään! En o katkera, mutta kuitenkin), Pelago on sun valinta.

  VastaaPoista