maanantai 30. heinäkuuta 2012

I mean, it's you getting married

Viikonloppuna oli häät. Kesän kaunein päivä, maailman upein morsian, komein sulhanen, vierasjoukossa tyylikkäimmät ystävät koskaan ja toisena kaasona yksi oman elämänsä gracekelly. Kaikki summautui hikeen, kyyneliin ja suuriin tunteisiin.

Morenon Sumi teki tukan, Lea korvikset ja töölöläinen ompelija mekon. Itse tein lukemattoman määrän pienempiä ja isompia asioita, muun muassa kyynelehdin puhetta pitäessäni niin, etten kymmeniin sekunteihin kyennyt muotoilemaan tavuakaan. Lopulta tokaisin itselleni epähienosti ääneen kerää ittes ja taaplasin asian loppuunsa. Tapahtumasta on luonnollisesti audiovisuaalista todistusaineistoa, mikä ei varsinaisesti helpottanut tilannetta silloin eikä etenkään sen jälkeen.

Heidi otti upeat kuvat, kiitos, rakkauden rantakallioiden Audrey Hepburn!

6 kommenttia:

 1. Jestas mikä daami se siinä! Olin jo hetken, että kappas samoissako rakkausjuhlissa keikisteltiin, mutta ei sittenkään. Ihana mekko, tuolla tanssii elämän loppuun asti!

  VastaaPoista
 2. :) pätee, joo, varmaan muutamiin muihinkin häihin nuo määrittelyt. Mutta siltä se vain tuntui siellä paikan päällä.

  Kyllä, my ultimate Grace Kelly -moment. Siellä todellakin nähtiin myös Audrey Hepburn sekä Helena Bonham Carter nuorna tyttönä. Häät on hieno juhla!

  Kiitos mekkokehuista, ihana.

  VastaaPoista
 3. Nyt kuule, sä näytät mekossasi i-ha-nal-ta!

  VastaaPoista
 4. S'on toi tukka, kun hämää. Sääret? :)

  VastaaPoista
 5. Tukka, mekko, sääret ja pirskahtelevan valloittava sisuspuoli kun yhdistetään, ni eihän siitä voi tulla muuta ko kerrassaan vastustamaton paketti.

  VastaaPoista
 6. Oh, moon ny ihan, että apua, en pysty puhumaan. Taaskaan.

  Kiitti, pupu-Tukkis, ite oot <3

  VastaaPoista