torstai 19. heinäkuuta 2012

What exactly are you eating?

Tällasta täällä


Tänään Wii Fit -peli ilmoitti minulle, että olen ylipainoinen. Sisuuntuneena skorasin ygössijan aerobic-kisassa liikuntarajoitteistasolla. 

Loppuu se laiskottelu.

Kuvan nappasin Immaterialistin kauniissa kodissa

6 kommenttia:

 1. SE OLI JUST SIINÄ RAJALLA SE LUKU

  Enkä puhuisi mistään laiskottelun tapaisestakaan, neiti primaballerina.

  VastaaPoista
 2. Haha!! Ja mitä ne jossain Nintendolla tietää muutenkaan mistään mitään, kysyn vaan!

  :D

  VastaaPoista
 3. Olet nainen täyttä lihasta.

  Näen toistuvasti balettiunia, joissa olen palannut tunneille tämän pallomahani kanssa. Testasin yhtenä päivänä retireni tilan ja JOSTAIN syystä lonkkani hermostui. Ilmeisesti unissaan tanssiminen ei riitä.

  VastaaPoista
 4. Tota mä olen, Annukka, koittanut itselleni jauhaa. Sitten yleensä tsekkaan päivän vatsamakkarastatuksen ja kas, ei mee läpi :)

  Mutta kiitos! Entisellä futarilla ois syytäkin reisipakarassa löytyä.

  Auts, siellä on nyt tietenkin raskausmaha aiheuttamassa lonkkaan ylimääräistä tuskaa. Koita kestää, voitko muuten hyvin? Luin tontiltasi ikävyyksiä, mutta toivottavasti yleismoodi on kuitenkin sinulla plussalla. Ainakin baletti-into elää vielä ja se lupaa hyvää! Pukkaat perikunnan maailmaan ja palaat mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raakaa voimaa.

   Yleistila täällä on oikein hyvä. Ikävyydet helpottivat, kun sain purkaa tuntojani asioista OIKEASTI kartalla olevalla alan ammattilaiselle, minkä lisäksi arvoni ovat jostain syystä palanneet ruotuun.

   Maha kulkee vielä melko kätevästi mukana, tosin alan olla myös melko valmis tapaamaan palloa asuttaneen tyypin. Mietin juuri yhtenä päivänä, että noinkohan sitä voisi jo loppuvuodesta jatkaa siitä, mihin marras-joulukuulla jäin... Saas nähdä!

   Poista
 5. Raakaa!

  Hei, ihana kuulla, että tila on parempaan päin. Tuli oikein paha mieli, kun luin sitä sinun raskausajan diabetes -juttua :( hyvä, että oot saanut puheyhteyden hyvälle tyypille; tuntuu, että missä tahansa terveydenhuollollisessa kysymyksessä mukavan ja empaattisen ihmisen kanssa konsultoiminen on aivan ratkaisevaa hoidon onnistumisen kannalta. Ylimieliset lääkärit ja superkiireiset ja vittuuntuneet hoitajat saa asiat vaan pahempaan jamaan, vaikka ne periaatteessa hommansa hoitaisikin.

  Joo, kuulostaa hyvältä tavoitteelta! Tuu kertomaan mulle, kun meet, jos tällään vaikka samalle tunnille kannustamaan mammaa taipumaan ;) ...hyvä kun ite taipuu mihinkään...

  VastaaPoista