torstai 29. heinäkuuta 2010

I've been robbed!

En ole juuri kesällä ollut kotonani musiikkia kuuntelemassa ja erittäin, erittäin kova isku olikin tuossa pari iltaa sitten tajuntaan jyrähtänyt fakta, että kaikki, kaikki, mitä mun muhkeasta iTunesista on jäljellä, on tässä:


Siis mitä helvettiä??! Miiitäääääää!!!! Miten tämä on mahdollista, mitä on tapahtunut? Ja missä on mun Time Machine tai mikä tahansa muu tuplasuojaus? No vissiin siellä samassa tähtikaaren takana taivaissa, missä tuo iTunes Librarykin nykyään matkaa.

Voi saatana, mä sanon, ja mä sentään harvoin kiroilen näin kirjallisesti.

Onko mun pakko viimeinkin uskoa, että myös mun mäkki voi hajota tai että kovalevyonnettomuus tai mikä tahansa muu tietoteknologinen takaisku voi sattua myös mulle. Onko tässä nyt pakko taipua sen tosiasian edessä, että mun sievä iMacini on kuitenkin jo melko iäkäs? Että ei nekään iänkaiken kestä.

Kunpa joku tulisi, tietäisi ja kertoisi, mitä tälle tapahtui. Huokaus. Ajatuskin kaiken korvaamisesta ja tilallehankkimisesta saa kympin kuukausikuittauksen Spotify Premiumista tuntumaan suorastaan pankkitalletukselta. Myös ja etenkin noin niinkun ajallisesti.

Että sieppaa.

6 kommenttia:

 1. Täähän on ihan kamalimman mahdollisen painajaisen toteutuma. Otan osaa.
  Niin, me palaillaan Ruottin kautta viides päivä. Sit jädee.

  VastaaPoista
 2. voi EI! Tietokoneen (ja musiikin!) tuhoaminen tuntuu omaan kehoon kohdistuvalta väkivallanteolta. AAArrghh!

  VastaaPoista
 3. No NIINPÄ! Mut on ryöstetty, todellakin. Ja vielä jonkun bittitahon toimesta (tilanne vaatii kahta tollasta epäkielisyyttä oikeen peräkkäin, niin paljon ahistaa), minkä kanssa ei voi edes käydä rettelöitsemään. Hanna, saat varautua siihen, että kunhan läpyskä kotoutuu, tuun teille, eli levyhyllyille, imusuutin edellä.

  VastaaPoista
 4. Omaan kehoon kohdistuva väkivallanteko... niin totta! Sun tunesit on siis abortoitu. Luvattomasti. Ai hyi.

  VastaaPoista
 5. Hyh, hyh. Ahdistavaa. Toisaalta myös puhdistavaa, koska olinhan koko ajan tietoinen myös niistä musakeista, joita koneen elinkaaren aikana tapahtuneet heilat iTunesiini aikanansa latasivat. Tämä ero on tosin haikeampi ja teettää enemmän jatkotoimenpiteitä kuin kumpikaan niistä kahdesta.

  VastaaPoista
 6. Imusuutin edellä, hih!
  Hienoa, jos osaat ajatella asiaa myös puhdistautumisena.

  VastaaPoista