tiistai 5. lokakuuta 2010

Looks like it's someone else's turn to make cupcakes

Hyvää henkilökuntaa on nykyisin hirveän vaikea löytää, mutta kun niin käy, siitä kannattaa pitää kiinni. Rekrysin eilen kotimatkan varrelta ystävän kylään ja lopputulokseksi saatiin parhaat sämpylät kuunaan: Terästimme perustaikinaa avokadoöljyllä, mikä teki rakenteesta pehmeän ja kimmoisan. Mittava kehitys mun aikaisempiin sämpylöihin, joilla vois huoletta pelata vaikka golfia.


Oman elämäni reality-sarja Köyhäilyn (1)20 päivää alkoi just. Jatko-osakin on kehitteillä, Päämääränä Cold Cash Mountain. Tässä keittiöteatterissa tehdään nyt omat popcornit.

4 kommenttia:

 1. Ihmeporukkaa käy sun luana! Sympatiseeraan sua ja mun luata saa aina ruakaa jos jonkimmoosta!

  VastaaPoista
 2. No todellakin. Tervetuloa myös Residenza del Dadaan ruokailemaan koska vaan, tosin täällä on aina olemassa se vaara, että joutuu valmistaan appeensa itse :)

  VastaaPoista
 3. voitko vinkata mullekin mistä kohdin rekryämisesi tapahtuu, niin nappaan "vahingossa" kyytiin hiukan henkilökuntaa. avokadoöljyäkin löytyy.

  VastaaPoista
 4. Stellagee, tottakai, sitä liikuskeli vapaana Koffin puiston tienoilla. Tosin, kunhan tästä vähän teroitan mun keittiömanta-osaamista, voin ilmoittautua itse teille au pairiksi :)

  VastaaPoista