tiistai 27. joulukuuta 2011

That was you before. Yes?

Aivan kait se on sama, monesko totuusavautuminen tässä taas seuraa, sillä ei se mitään; sain Hannalta tunnustuksen enkä tietenkään jätä sitä käyttämättä. Kiitos, Hanna! Sydän ja halaus.

Pitää kertoa faktoja ja palkkioksi saa määrätä muutaman mieleisensä bloggarin tekemään saman. Mahtavaa!

1. Lempiruoka. Se on kyllä melkein mikä tahansa ape jonkun muun valmistamana. Kaikkeen minäkin pystyn, mutta en kokkaamiseen. Aika ajoin tunnen kategorista huonoutta tämän asian takia, mutta niin kauan kuin ruokittavanani on vain oma suu, katson piteleväni hyppysissäin absoluuttista päätäntävaltaa päivittäisissä ravinnonjärjestämisvalinnoissa.

2. Lempimakeinen. En syö karkkia, mutta suklaata menisi Titanicin upottaneen jäävuoren kokoisia siirtolohkareita liukuhihnalta, jos aktiivinen kieltäymykseni hellittäisi hetkeksikään.

3. Lempiluettava. Jaa-a. Tämä menee kyllä samaan lokeroon kuin seuraava kohta lempielokuva. On paljon helpompi luetella ne lajit ja tyylit, joista ei tykkää kuin ne, joista todella pitää. Liekö luonteenpiirresidonnainen juttu? Että kun yleensäkin on taipuvainen pessimismiin, on helpompi ilmaista asiansa negaation kautta. No en tiiä, aika kaukaa haettua. Joka tapauksessa, olen hiljan ottanut takaisin tavakseni lukea joka ilta, mistä syystä olen antaumuksella taputellut itseäni olalle, niin tuloksellista ja kiitollista toimintaa on se. Haalin juuri nyt luettavakseni Françoise Saganin tuotantoa, harmi vain, ettei kärsivällisyys taito riitä teoksien alkukielisiin laitoksiin.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä. Kurpostaminen eli ompelukoneen ääressä turhautuminen. Muuta en osaa ja mainittuakin auttavasti.

5. Ja se lempielokuva. Anything with Julia Roberts innit.


Mun tunnustukset saavat upeat, ihanat bloginpitäjät Lili, Heidi, Arkitehti, Katja ja Hanna itse, tietysti.

Tuon ihkublogikuvan alkuperäinen omistaja on Nanainen.

9 kommenttia:

 1. Vastailen kunhan kerkiän. Se tarkoittaa: toivottavasti huomenna :)

  VastaaPoista
 2. Vitsailen kunhan kerkiän. Kappas, kerkisin jo! Pus!

  VastaaPoista
 3. :D *selkäkeikkaa* Pistämätön huumornainen olet.

  Pus back ja ihan mielettömän hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 4. Anteeksi, mitä tossa lukee? H-u-u-m-o-r-n-a-i-n-e-n. Tai sitten mulla on vaan liian pieni näyttö. Tai näkö sumentunut oleellisesti sitten viime näkemän, hehheh.

  VastaaPoista
 5. Ka, tämä selvä, teen ratsian tontillenne, mademoiselle.

  VastaaPoista