maanantai 19. joulukuuta 2011

'Cause they're so good together

Kaksi peräkkäistä vastaavaa tapahtumaa riittää täyttämään perinteen kriteerit mielestäni mainiosti. Ihanan Annikan kanssa päätettiin viikonloppuna, että sitä meidän jouluntienoiset mökkimatkat maakuntien kirpputorikierroksineen nimittäin nyt ovat sitten.


Tulipahan hankittua joululahjoja lähinnä itselle, täydennettyä olemassaolevaa sarjaa ja vihdoin saatua haaviin jo kauan etsittyä. Kuvassa näkyvä tiikkitarjotin lasikippoineen päätyi haltuuni viekkaudella ja vääryydellä Annikan ostoskorin kautta; se hellämieli pehmeni todettuaan, etten ehkä pääse yli asiasta ikinä koko viikonloppuna, jos en saa sitä itselleni. Kysymyksessä on aivan mieletön löytö, tanskalaisen Digsmedin tuotantoa noin 60-luvulta, muutamalla hassulla eurolla. Isommissa astioissa on tarrat paikallaan ja pienemmissä lukee komiasti made in Denmark.

6 kommenttia:

 1. Tämä on takuulla aivan turhaa kalastelua, mutta mitkä ovat nämä tarunhohtoiset maakunnat, joista löytyy muutamilla euroilla moisia aarteita?

  Ja moi vaan. Luettu on, kommentoitu ei.

  VastaaPoista
 2. Moi, Annukka! Tervetuloa, huippukiva, kun jätit viestin :)

  Ei o aivan turhaa kalastelua, suosittelen lämpimästi kaikkia kirppareita sekä osto- ja myyntiliikkeitä Helsingin rajojen ulkopuolella. Keskustassa tuhlaa vaan rahansa.

  VastaaPoista
 3. Pitää siis vuokrata joulun jälkeen paku ja kaasuttaa ulos kehältä. :)
  Oon kateudesta vihreänä katsellut sekä sun että Vihreän talon löytöjä. Poikaystävän kotipaikkakunnalta löytyy muutamia hyviä paikkoja, mutta aina ei käy tuuri. Ainakaan tanskalainen tiikkituuri!

  VastaaPoista
 4. Juurikin niin :)

  Ja joo, aina ei satu; itse en yllä läheskään vastaaviin kaatoihin kuin Vihreän talon frouva, saati yhtä usein. Mutta, mikä on ilahduttavaa, toisto ja sinnikkyys harjaannuttaa tässäkin asiassa. Rohkeesti vaan mitä mystisimpiin kivenkoloihin tonkuureissulle. Kävin hiljan Lappeenrannassa työasioissa ja tsekkasin samalla tielle osuneen viikkokirpparin. Muuten se tarjoili melko kamalaa perusbasaa, mutta kirppishallin vihoviimeisestä peränurkasta lähti kapeat kierreportaat kellarikerrokseen, missä aukesi -tadaa!- ihan tajuton lasi- ja astiataivas. Mm. hiljan postaamani Iittalan ja Viialan pikkupurnukat kotiutin sieltä.

  VastaaPoista
 5. Uijui, tuolla se ruskea lasi-ihme onkin! Kiitos muru vielä kerran!

  VastaaPoista
 6. Siellähän se tönöttää. Eipä kestä, tiedät, mitä saat vastaisuudessa, kun samaa sarjaa osuu tielle ;)

  VastaaPoista