sunnuntai 6. helmikuuta 2011

I don't know if you read the rest of the paper, but these are troubled times

Joka paikassa ja tilanteessa on aina liian vähän valoa. Ei onnistu, ei ikinä, vaikka tahtoisin. Lupasin sen asukuvan uudesta seilorimekosta.

Aina ja ei koskaan!

No niin, kitinä seis, vaikka ei se valitus aivan turhaa olekaan. D-vitamiinin puuttellinen saanti on yhteydessä niin moneen tautiin, että mun toive on enää muutama sukupolvi, kunnes asuminen näin valovoimattomilla seuduilla kielletään terveydelle ankarasti haitallisena.


Kävin torjumassa harmautta lauantaiaamuna Moko Marketin brunssilla Tubbsin, Heidin ja muiden kanssa. Sen lisäksi, että hintaa oli tarkistettu kolme euroa ylöspäin, tarjoiluvalikoimaa ei varsin luomuvoittoiseksi voinut todeta, kuten ennen, sillä ainoastaan kananmunat olivat saaneet lappusen viereensä luomuuttaan todistamaan. 

Kysymys kuuluu, onko ilmassa nyt jotain ankeuspölyä in general, vai olenko se vaan minä?

6 kommenttia:

 1. What a lady! Ja se tarkistus oli neljä euroa. Miksi ei! Huanompaa laatua ja enemmän hintaa. Kyllä semmoonen kannattaa!

  VastaaPoista
 2. Kauppa ja kuluttajan vedätys se on, joka kannattaa :)

  VastaaPoista
 3. Vastaus: on.

  Ja oot hullun kaunis tossa uudessa profiilikuvassa.

  Ni, ja mä haluun vielä nähdä ton mekon kokonaan. This doesn't count. Niitten keittiötikkaitten kans, tä?

  VastaaPoista
 4. Upe, kiitti, muru! Se on siltä illalta, kun lähdin vissiin puolen vuoden tauon jälkeen hippajalalle, joten olis syytä ollakin vähän virtaviivasempi kuin maanantaiaamuisin ;)

  Joo, saat ehkä sunnuntaina sellasen kuvan. Toivon niin!

  VastaaPoista
 5. Häh, ai se väärän baarin ilta? Pakko kyllä todeta, että olipa sitten fataalisti väärä kohde. Ihana nainen.

  Jei!

  VastaaPoista
 6. Kyllä, juurikin se väärän baarin ilta. Aijettä, tais olla nutukka liian tiukalla :D Kiitti, muru, vielä, tulee aina niin hyvä mieli. Varsinkin, kun sitä reissua miettii, apua.

  VastaaPoista