maanantai 14. helmikuuta 2011

Is it me or is Valentine's Day this year on steroids?

Hyvää ystävänpäivää Sinulle, joka siinä nyt luet. On mukava asia, että olet siinä.


Tänään puhututti töissä Random Act of Kindness. Kyllä on pakko sanoa olevani iloinen ja ylpeä siitä, että olen antanut bussi- ja metrolippuja eteenpäin, Tavastian ovella ylimääräisiä keikkalippuja tai kassalla töissäollessani saatoin jonkun kymmenen pennin verran laskea summaa omin luvin, jos olisivat ostokset jääneet niistä kiinni, tai jättänyt luettuja pokkareita hotellien lehtitelineisiin ilman, että kukaan minua olisi koskaan varsinaisesti kehottanut suuntaamaan toimintaa henkilökohtaisen tontin ulkopuolelle. On kuitenkin hienoa tietää, että yllätyshyvyyttä arvostetaan laajemmaltikin kuin vain oman pään sisällä.

Ilahduttaminen, muistaminen ja huomioiminen ovat siisteintä maailmassa ikinä ja uskon vakaasti, että hyvä kiertää. Aina.

Kuvassa oleva sydän löytyi aamulla duunin naistenvessan peilistä, kun kävin ihmettelemässä viikonloppuhillunnan aiheuttaman maanantainaamadamagen laajuutta.

2 kommenttia:

  1. Matching fingernails! JA ei-mätsävät kynsinauhat. Success. Pus.

    VastaaPoista
  2. Hell jees. Olen löytänyt täydellisen kynsilakkasävyn ja ehkä kieltäydyn käyttämästä mitään muuta enää koskaan. Double success!

    VastaaPoista