lauantai 19. helmikuuta 2011

That's why I'm never borrowing a dress from you again

Naama umpijäässä kun lonkka-, ranne- ja/tai kallonmurtumaa peläten kadulla vaeltaa, ei kiinnosta a) miltä itse näytän taikka b) miltä muut näyttävät. Siksi olinkin erityismielissään, kun viimeinkin ehdin tänään Greendressiin Camilla Mikaman vaatteita tarkastelemaan. Kuvien ja lukemani perusteella nuori nainen vaikutti ja vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ja uusimman Trendinkin jutussa esiintynyt maininta siitä, että suunnittelija pitää esikuvanaan Samu-Jussi Koskea, nosti kiinnostusta entisestään.


Mekko on ihana, tykkäsin leikkauksesta, painijaselästä, väristä ja neppariajatuksesta, millä voisi pelailla mielensä mukaan. Materiaali, 100% polyesteri, sen sijaan ei miellyttänyt sitten vähääkään, vaikka kai tekokuitu esimerkiksi silkkiä helppohoitoisempi olisikin.

Jään kuitenkin ilolla odottamaan huhtikuuta, jolloin Mikaman Nansolle suunnittelemat trikoovaatteet tulee kauppoihin. Jos ne, toivon mukaan, ovat yhtään linjassa sovittamani mekkosen kanssa, joutuu tästä ehkä ostoksille asti, sillä konttorikelpoinen, musta(valkoinen), helppo vaate on aamuisin enemmän kuin hintalapukkansa summa, niin totta ja ankeaa kuin se onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti