torstai 26. toukokuuta 2011

This is why I don't do home repairs. Unforeseen costs

Tarvitsin uuden avaimenperän entisten jo kulahdettua ja ehkä hieman myöskin symboliseksi eleeksi. Pöllö löytyi lastentarvikeliikkeestä ja ostopäätös sinetöityi työkaverin todettua, että toihan näyttääkin ihan sulta.


Epäilemättä. Kuluneen kuun aikana vastaava epäuskon visuaalinen sanakirjamääritelmä on tällä naamalla ollut nähty muoto, viimeksi tänään, kun tulevaan residenssiini marssi remonttireiska-armada esitelmöimään, kuinka hankalaksi ne meinaa mun arkipäiväni tehdä.


Kyllä, siitä tulee helvetillinen karnevaali. Ja kallis. Sika-.

8 kommenttia:

 1. LOL@otsikko
  Poor tingie. Millon tää ilon karnevaali on odotettavissa?

  VastaaPoista
 2. No LOL@pöllö!

  Siitä päivästä, kun mä olen heinäkuussa takas duunissa, hamaan tulevaisuuteen. Olisivat hitto soikoon aloittaneet edes kesäkuulla, niin mä oisin voinut kahta paremmalla mielellä latkia samppanjaa läskieuroopassa.

  Vaa ee.

  VastaaPoista
 3. Koska sää siis muutat, vai ookko jo muuttanu??
  Olet tervetullut meille remonttipölyä pakoon (Topin huoneen lattialle mahtuu patja!) - ja muutenki!

  VastaaPoista
 4. Hanna, muuttopäivä on kesäkuun alussa. Ja hei, kii-tos, ton lupauksen saatat joutua lunastaan :) taitaa tulla todelliseen tarpeeseen pakopaikka, kun alkaa timpuritimppaa tulla seinän läpi. Ja hei, U.K:n kanssa treffattiin ja sovittiin tapaamisesta, koskee myös sinua. Kato kalenteriisi!

  VastaaPoista
 5. Kuinka kätevää, minä lähären käymään lakeuksilla heinäkuun lopun tianoilla. Voisit asua minun ihastuttavassa yksiössä AIVAN yksin!

  VastaaPoista
 6. Tubbs, kiitos tarjouksesta, se on hyväksytty! Sun kadulla en ookaan vielä koskaan asunut :) mahtavaa, kiitos! Tai ei siis se, että sä häivyt, mutta se, että luovutat siksi aikaa kotsasi mulle.

  VastaaPoista
 7. Mut pöllö on hiano.

  Meil pitäis tapetoida mut ei osata ikituunausrempasisutusoloa, breikki ois hyvä ;-).

  Kestämisiä.

  VastaaPoista
 8. Nooruska, huippua, kun oot mestoilla :) Ja kiitos tuesta, eiköhän se tästä. Kuhan verenpaine laskee.

  Kaikki vaan remppaamaan, voidaan perustaa vertaistukirinki!

  VastaaPoista