tiistai 6. syyskuuta 2011

I have to redecorate

Törmäsin jossain, muistaakseni ainakin Stellan tontilla, Johto-Palloon. Täytyy myöntää, että ensimmäinen ajatukseni ei ideaa syleillyt, mitä järkeä on korvata jokin este qin virrassa toisella samanmoisella? Sitten kuitenkin, koskaan en sanojani syö, tykästyin idikseen, pallo on aika hauska. Voisin hyvinkin ottaa sen kotiini, sillä tulipahan puhtaasti mukavuussyistä asennutettua eräskin antennirasia hiukan liian kauas sitä tarvitsevasta laitteesta. En kerta kaikkiaan kyennyt siihen, että yhden pistokeboksin takia olisi revitty kämppää enää yhtään enempää auki.

Eik tää nyt ole aika kiva? Rohkea ottaisi sen jossain monista värivaihtoehdoista, mä lähtisin valkoiseen. Tai mustaan? Tai.

Siinä on tosin yksi häiritsevähkö tekijä, suu muistuttaa minua Stephen Kingin The Langoliers -mini-tv-sarjasta, jonka erehdyin katsomaan joskus ammoin. Kato vaikka! Yhdennäköisyys on mielestäni hämmentävä.

Horror.

Minkä nimisiä muuten ovat nuo lamput, jotka ovat kuvassa kiinnitettyinä seinään? Kertokaa, viisaat ystäväni, tahdon tuollaiset myös omaan kotsaan!


Johto-Pallon kuva johtojemma.fi

11 kommenttia:

 1. Kyllä. Jos et saa niitä johtoja kokonaan piiloon, tai esim. Langolieereja siirtämään niitä johonki toiseen ulottuvuuteen, niin onhan tuo nyt selkeesti kivempi kuin sellanen johtomytty.

  Ota kuitenki joku väri? Kaveriksi niille vetimille. Turkoosi?

  VastaaPoista
 2. Kommentoin! Eikös nole nuita Jieldejä nuo lamput?

  http://www.jielde.com/

  VastaaPoista
 3. "johtojemma!?" I'll say no more :D

  VastaaPoista
 4. Onneks toi upe kommentoi ensin. Olin nimittäin kirjottamassa, et mä en oo tajunnu noiden pallojen tarkotusta. Mitä siihen tungetaan? Pätkä johtoa? Ja toiko sitte on huomaamattomampi?
  Halvemmalla ja vähemmällä vaivalla kyl pääsee, jos tunkee vaan johdot huonekalujen alle/taakse...
  ;)

  VastaaPoista
 5. Joo, dat's true. Jos siis henkilöllä on sellasia huonekaluja, joiden taakse ei näy. Tai jalkalistojen taakse jyrsitty johtokouru. Näkyvät johtokelat ja jatkopistorasiat kyl estää täysin qin virtauksen. Itse näen juuri viisi :D

  VastaaPoista
 6. Dadukka on lentänyt Tubbsin listalta pois. Why is that?

  VastaaPoista
 7. Ani, älä, hepulihan siitä tuli :D

  Kiitos, Annika! Mä vähän luotinkin siihen, että sä tiedät, huippuhomma.

  Upe, tässä ollaan taas perimmäisten äärellä, ei oo huonekaluja ratkaisevassa kohdassa eikä varsinkaan museoviraston auktorisoimia täyspuisia jalkalistoja, kuten eräillä ;) Mutta oon, Laura, epäilyksissäni kanssasi samalla linjalla; jos pallo saapuu, sen vois yhtä hyvin vetää överiksi vaikka sillä turkoosilla, tilanne ei ainakaan voi pahentua. Kiitos kommenteista, ihkut!

  VastaaPoista
 8. Ja hei, niin, kuin kiva olis tämä turkoosina turkoosin Johto-Pallon kanssa? Ja kuin paljon ahistaa tuo Johto-Pallo? Kun se nyt kuitenkin on johtopallo.

  http://www.scandinavia-design.fr/flower-pot-verner-panton-vp1_en.html

  VastaaPoista
 9. Kiva. Ja paljon. Aaargh. Varsinkin, kun sen oikea nimi on ihan mahtava: http://greatballsofwire.com/

  VastaaPoista
 10. Joo hei, tuo kiva tossa ei sit ollut sarkastinen :D

  VastaaPoista