maanantai 12. syyskuuta 2011

I've been before, and it's really inspiring

Myönnän, että aina, kun tulee puhetta siitä, kuinka jossain toisaalla on asiat sillä, tällä ja varsinkin tolla tavalla niin kauheen paljon paremmin kuin meillä täällä kotirannassa, minulla riittää mielipiteitä. Kuten perusrivimaailmanparantaja, en minäkään useimmiten kuitenkaan jaksa pohtia, mille sitä oikein alkaisi, että kenkä lakkaisi puristamasta. Siksi mä olenkin menossa kuuntelemaan, kun minua viisaammilla on asiaa.

Huomenna tiistaina kello 16 Kalhama&Piippo järjestää yhdessä Marimekon kanssa iltapäivädebatin taiteen ja designin läpimurroista.

Siellä taide- ja designalan vaikuttajat keskustelevat innovaatioita synnyttävästä luovuuden ja yhdessä tekemisen ilmatilasta suomalaisessa yhteiskunnassa.

Uskallan mennä sinne siksi, koska nämä mainitut vaikuttajat ovat sinänsä lupaavia, että voin hyvällä syyllä odottaa kuulevani muuta kuin vaivautunutta no siis, uskon, tai no emmä nyt silleen usko-usko, mut siis silleen vähän uskon, nii -henkistä kiemurtelua oikean sanottavan puutteessa: Pilvi Kalhama, Minna Kemell-Kutvonen ja Rauha Mäkilä, muiden muassa.


Miksei yhdessä? Luottamus. Yllytys. Idealismi. Gallery Kalhama&Piippo Contemporary tiistaina 13.9.2011 kello 16.

Kuva Marimekko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti