keskiviikko 7. syyskuuta 2011

It’s totally illogical and he wants me to be all supportive

Kuluva vuosi on ollut läheiselleni työn puolesta varsin nihkeä ja yt-neuvottelujen pilkkoma. Ilo haastattelukutsusta toisaalle ei tuskaa lientänyt, kun kävi ilmi, että luvassa on monituntiset psyykepalikkatestit, joiden teettämisinto työnantajapuolella kyllä hämmentää. Ymmärrän psykologiset soveltuvuustestit luonnollisesti tiettyjen ammattikuntien välttämättömyyksiksi, mutta että niitä teetetään luovan alan ihmisille - No, mittaavathan ne kai työskentelytapatottumuksia ja jotain osaa älykkyydestä, en minä tiedä. Lähinnä testit, jos ne ajan myötä alkavat laajeta erityistilanteiden käytännöistä kaupankassojen palkkaamisprinsiipeiksi, tuntuvat tulonsiirroilta yrityksiltä kalliille konsulttifirmoille.

Sattuipa sitten Hesarikin ilmoittelemaan sunnuntaiosiossaan samasta aiheesta; soveltuvuustestijutun kuvituksena oli otteita kuviohahmotustehtävistä. Jätän tässä nyt julkisesti ilmoittamatta oikein ratkaisemieni tehtävien määrän, mistä voitte älykkäinä ihmisinä, lukijani, päätellä lopputuloksen.

Minulla olisikin selkeästi parempi ja täsmällisempi idea, mitä voisi mielellään soveltaa varsinkin näille luovan luokan urbaanihipstereille*! Kuinka monta nauhansitomisvariaatiota saat vetäistyä tensuihisi yhdellä silmäyksellä alle tuntiin! Lisäelämiä putoaa omista, innovatiivisista ja luovan johtajan armottoman seulan läpäisevistä versioista.

Kiitos tästä lintsausmetodista kaavakuvaohjeistosta kuuluu meidän alati tarkkaavaiselle ja alaisistoaan tyylittömyydeltä suojelevalle CD:lle, jolle kunnia myös tensukuvasta menee.


Ja Ullalle kiitos kuvankäsittelyavusta!

*anteeksi, ystäväiseni, en ole sarkastinen enkä viittaa sinuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti