tiistai 7. helmikuuta 2012

Even nicer if you can believe it

Monen vuoden ähinöinnin ja ylenkatseen jälkeen annoin alati paleleville räpylöilleni armon. Katsoin, että varpaat ansaitsevat balettikurmoottamisenkin takia erityiskohtelua, joten kipaisin emukaupan kautta.

Emu. Paljon kivempi sana kuin UGG. Innostaa tietysti myös puolivillaisiin puujalkavitseihin.Varsinkin jos nyt menee ja kaatuu niillä.
Hain megatohvelini Nectarinen 50:n prosentin alennuksesta. Täyteen hintaan en olisi ehkä taipunutkaan, sillä eihän ne nyt nätit ole, sääret sekä lyhenevät että paksuuntuvat parikymmentä senttiä suuntaansa.Vaikka oikein ovat pehmoiset. Jotenkin suloiset. Minustakin tulee jotenkin suloinen, kun hupullisessa makuupussiparkassa ja australiannutukkaissa tumput suorina odottelen bussia pysäkillä eikä se kyllä ole se toivottu vaikutelma, voin kertoa.

nectarine.fi

8 kommenttia:

 1. Ha ja ha! Seuraavaksi muklukit sitte :) Siinon nimittäin onnistumisen tunne hyvin käsin kosketeltavissa kun makuupussissaan varpaat lämpimänä katsoo nenänvartta pitkin pikkukengissä värjöttelijlitä :D

  VastaaPoista
 2. Ja voilá, kommentoin suvereenisti mobiilista vaikka kone tossa vieressä. NYT on onnistujafiilikset :P

  VastaaPoista
 3. No Sorelleja oon vilkuillut sillä silmällä. Niillä vois painella loskassa ja ydinjätteessä eikä tuntuis missään. Ja siis oon jo ottanut kovat keinot käyttöön ja tönöttänyt toppahousuissani siellä. Joutuu alkaa ottaa sitäkin tonttia haltuun, että millaset ois niinku kivat toppahousut. Hitto, luulin jo, että selviän elämästäni tietämättä, mitkä ois kivannäköiset toppahousut. Mutta ei.

  VastaaPoista
 4. Va ee. Emulla on myös merinovillaisia farkkuja. Ne ei vaan toimita niitä minnekään. Itsekkäät aussit perkele.

  VastaaPoista
 5. Merinovillafarkut. Miten sä voit AINA olla tietoinen kaikista siisteistä jutuista?

  VastaaPoista
 6. Ja mikä tärkeintä, miks MÄ en koskaan tiedä niistä/mistään mitään?

  VastaaPoista
 7. Täällä Siperiassa on pakko tietää kaikki lämmittävät jutut. Mutta joku vois kyllä oikeasti alkaa valmistamaan staileja kaupunkivaatteita näihin kirottuihin ääriolosuhteisiin. Tekniikka outdoor-kamppeista, mutta mallit jostain muualta. Tä?

  VastaaPoista
 8. No sanopa varsin muuta, sinä tyylisilmä-teollinen muotoilija-hahmotuskykyinen henkilö. Joku vois kyllä oikeasti alkaa valmistaa staileja kaupunkivaatteita.

  VastaaPoista