torstai 9. helmikuuta 2012

Sure, I saw some red flags

Olen suuressa geenilottoarvonnassa saanut ristikseni numeroa liian pienen nahkahaalarin. Talvi ei auta yhtään. Eikä siinäkään, ettei se ole pelkästään psyykkinen stressi, mitä tämä siperiaaninen kaamos aiheuttaa, sillä en tiedä, mutta olen täysin varma, että ennen kaikkea minua vaivaa somaattinen ahdistusmasennus. Keho voi ankeasti, huutaa vitamiineja ja useita tunteja viikossa baletissa hinkkaamisen takia myös magnesiumia ja palautumista. Apuaineita. Kyllä ei vanhuus yksin tule. Ennen oli kaikki paljon helpompaa. Tai ei ainakaan huomannut, jos jokin lihasrepsotus jossain olisi ollutkin.

Uskoisin, että muutama mekko ja uudet kengät luonnollisesti auttaisivat ja. Ehkä jopa paremmin kuin muut pyrkimykset, mutta jos nyt aluksi koittais elvyttää aamusmoothieperinteen, jota voisin puolestaan alustaa laappimalla desin pelastavaa öljyä rutikuivaan päänahkaan ja kaksi pölyäviin sääriin. Harras kiitos täyteen kukoistukseensa kypsyneestä "superfood"-herätyksestä täälläkin pohjolan perukoilla, sillä suosikkikauppani Ruohonjuuri ja Punnitse&Säästä ovat nykyään täynnä muiden muassa Cocovin ja Puhdistamon mahtavia tuotteita, joita tykkään hyvillä mielin käyttää. En osaa sanoa hintatasosta mitään, löytyisikö samaa tavaraa jostain halvemmalla, mutta eivät hinnat minusta noilla kahdellakaan mitään aivan ylittämättömiä ole. Raaka-ainetta kun yleensä tarvitsee aika vähän, pussillisella tai purkillisella pärjää verraten pitkälle.

Vielä kun vain pääsisi siihen henkiseen tilaan, että kaikenmaailman haudukkeiden ja jauheiden ja blenderien kanssa värkkäämisestä tulisi automaatio.

Hitto.


cocovi.fi
puhdistamo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti