torstai 20. syyskuuta 2012

Let's be honest

Tämä on niin mielettömän hieno, etten välitä sen jo hivenen eilisestä päivämäärästä enkä varsinkaan siitä, että olen jo jakanut sen kaikissa mahdollisissa medioissa, joissa osallinen olen.

Yksinkertaisen upea biisi, makea video, aivan sietämättömän tyylikäs, ihana nainen. Tämä eleganssi viiltää. Ja sattuu, koska en tule koskaan itse yltämään samaan. Enkä tasan jää yksikseni maalaisserkkukastiin.


Ja luonnollisesti liittyy sellaiseen vaiheeseen, ettei sitä kohta enää voi kuunnella. Parhaimmille monesti käy niin, jostain selittämättömästä syystä. Taikka sitten minä vain olen taipuvainen dramatiikkaan ja suurieleiseen tunne-elämiseen. En myönnä.

Mutta kuka tekisi minunkin toimistojakkuuni tuollaisen korun niskakaulukseen? Niin on s-t-a-i-l-i, että sekin itkettää.

Jos nyt keräisit itsesi.

Tavastialla todellakin tavataan.

10 kommenttia:

 1. No siis tämä on tosiaan jaettu noin kaikissa mahdollisissa medioissa, mutta mä vaivauduin kattoo tän vasta nyt. Miksi vasta nyt? AIVAN JÄRJETTÖMÄN KOVA!!! Nyt tasan käynnistyy kuukauden kestävä repeat-moodi, jonka päätteeksi en luultavasti enää ikinä halua kuulla koko Jessie Waresta. Joo.

  VastaaPoista
 2. Anteeks mitä? Voitko nyt toistaa?

  VastaaPoista
 3. Jumankeuta. Siis ootko sä jotenkin poistanut minut sinun Facebookista? Mä oon tätäkin hehkuttanut aivan räkä poskella enkä varsinkaan antanut tuon edellisen reissun mennä siellä huomaamatta ohi. Hei nyt, Upsu, skarppaa!

  4.12. Tavastialla. Menen, s'on saletti ku Moskovan baletti.

  VastaaPoista
 4. Joo näköjään oot postannut vaikka mitä, mutta ne ei oo tullu mun feediin. Et oo muuten ainoa. Suckerberg on ilmeisesti asettanut mut johonkin limboon, jos näkyy vaan Mikon ruokakuvat ja jos joku menee naimisiin. Saatana.

  VastaaPoista
 5. Oikea yläkulma, sort ja most recent. Sulla todennäköisesti on siellä defaulttina top stories, millon jää 60% prosenttia kaikesta liikenteestä näkemättä, koska Facebookin mielestä (jumalauuuuu-TA!) sun mielestä siistimpää on katella Mikon ruokakuvia ja toisten naimisiinmenemistä kuin esim. minun kampauskuvia taikka tietoa siitä, että oon lähellä paikkaa Ivalo.

  Maailmassa on virhe.

  VastaaPoista
 6. Jep, tämä oli asiain laita. Ny on maailma taas järjestykses!

  VastaaPoista
 7. Nonni. Nyt ei jää tietämättä, minkä paikan lähellä minäkin kulloinkin olen. Vaikka kyllä ihmettelen, miks mä en sun Facebookin mielestä ole TOP stories :)

  Koska olenhan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, typerä tekoäly. Tietysti oot.

   Poista