keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

It's a cat's tuxedo

Jotkut pitää tyylikulmakivinään kenkiä, toiset laukkuja; mulla niitä on takit. Yhteen aikaan hankin erisortin peitteitä suorastaan sukkienostofrekvenssillä, mutta pienissä kämpissä asuminen lopulta on pitänyt mut pois takkikaupoilta. Ja, tottakai, turhan rahantuhluun välttäminen.

Kivoja takkeja niin harvoin löytää. Ohan se joka toinen päivä toki harvakseltaan.

Alkuvuodesta kuitenkin tein tarveperusteisen järkihankinnan. Kauan etsitty ja tarkkaan harkittu, vuoriton parka kevätkäyttöön. Siinä on korkea ja laaja pystykaulus, joka jää somasti myös alas, kun jättää nepparit auki. Huppu, isot taskut ja vetoketju takana helmassa. Vähän miinusta putoaa sisätaskun puuttumisesta, mutta miehustassa on onneksi pystyvetoketjullinen pikkusäilö, joka sopivasti imaisee iPodin. Tulee siihen villakangastakin ja vetoketjustaan rikkinäisen nahkarotsin väliin.
Merkiltään takki on BZR by Bruuns Bazaar, tanskalainen mulle uusi tuttavuus. Kattellaan ny.

3 kommenttia:

 1. Ihan sun näkönen. Eli kaunis ko mikä.

  Mä en muuten löydä kivoja takkeja mistään! Tuu tänne kaupoille mun kanssa, jos ne vaikka seuraa sua? Viime syksynä olin viittä vaille ostamassa BZR:n nahkatakkia, mutta senkin hienoutta himmensi talvea vasten aivan liian lyhyt helma. Ja hinta. Se roikkus vieläki siellä stokkan rekissä. Ehkä kesäksi... Kattellaan ny.

  Mä en edelleenkään usko siihen aniliininpunaiseen mekkoon.

  VastaaPoista
 2. Ne seuraa mua, olen varma. Paitsi yksi karttaa, kiva jakku. Mulla on lähes päivittäisessä käytössä vanha Zaran tummansininen, selästä ratkennut ja suurimman osan napeistaan pudottanut kaveri sekä se yks Samu-Jussin kulahtanut iänvanha. Ja se Vivienne nyt, mutta sitä on jotenkin hankala käyttää.

  Se mekko on todellisuutta, kohtaa se.

  VastaaPoista
 3. JES, you scratch my back, I'll scratch yours, mua seuraa ne kirotun jakut! Mitä hankalaa siinä Viivissä ny on, pistät päälle ja poistut ovesta.

  Ja huomaan juuri antaneeni ootko kattonu kaapista -tyyppisen kuningasneuvon :D

  Uskon kun näen.

  VastaaPoista