torstai 14. huhtikuuta 2011

I'm afraid it's me again

Sain Anilta haasteen, jonka mukaan minun täytyy kaivaa koneeltani neljännestä kuvakansiosta neljäs kuva, laittaa se julki ja selittää se. No, tässä se nyt on, vaikka arvaankin, että polaroid-meininki aiheuttaa yhdessä kantalukijassani karmeita puistatuksia ja vilunväreitä, ehkä jopa passiivis-aggressiivista hiljaisuutta.


Hehe, tässä kuvassa möllöttää oikein aitiopaikalla kasvojeni eniten kompleksinen kohta, silmänympärykset. Alati siniharmaat silmänaluspussukat ovat vasta-aseeton perimälahja; hyvänä päivänä ne vain ovat siinä ja köllivät kasuaalisti keskellä naamaa, useimpina ovat varsin voimaisat. Syitä on moninaisia, valvominen, yleinen väsymys, nestehukka, väärä ruoka, koko päivän istuminen, hapenpuute, liian pitkään nukkuminen, laihtuminen, lihominen, stressi töistä, omasta taloudenpidosta tai matkustamisen aiheuttama, vallitseva sää- tai mielentila jne. Ei auta diorit, ei yyäsällät saati kevyemmät tuotteet, vain hiljainen hyväksyntä.

Ko. kuvassa tilanteen on aiheuttanut ihanaisen serkkuni Lauran saapuminen kaupunkiin ja siitä pidäkkeettömäksi reuhahtanut läpi yön juhliminen. Vuosi on 2009.

Haastan sitten Heidin, Tubbsin, Lilin ja Salkan.

6 kommenttia:

 1. Hahhaaa, siis elämänmakuiset silmänympärykset.

  Haaste otettu vastaan. Kaunis kiitos.

  VastaaPoista
 2. Lili, toden totta :) Hieno homma, haaste kiertoon ja mahtijuttu, hei, että oot takaisin!

  VastaaPoista
 3. No mut hei, ei teippejä ;)
  Mä toivoisin, että mun tänaamuisilla pääkallosilmillä ois joku kiva tarina. Va ee. Tänään ilmeisesti kuusumu on kosmoksen väärllä laidalla.

  VastaaPoista
 4. No ni! Tuo melko yleinen syy multa tosta listasta unohtuikin!

  Ja juu, ei teippejä, klemmareita, grunge-reunoja tai muutakaan vastaavaa tekotaidetta :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaunis haasteesta! Mulla on onnekseni aikalailla silmänaluspussukaton elämä, tosin viime syksynä eräänä aamuna näytin siltä, kuin olisin turpiini saanut. Normaaliin aamulookiin verrattuna ero oli siis todella huomattava :D Meikillä tekee kyllä taikoja, vaan tuollaisina aamuina ei vaan jaksaisi leikkiä meikkivelhoa.

  Mutta kuva on kaunis, kuin itse mallikin!

  VastaaPoista
 6. Haha, kiitos, Salka! Sinä onnekas ihanainen.

  VastaaPoista