tiistai 12. huhtikuuta 2011

Jesus, that's sweet. Listen to that again..

Pyöriskeltiin lauantaina iltayöstä vatsat pinkeinä ruokailunjälkeisessä sekavuustilassa pitkin Tallinnan katuja eikä osattu päättää, minne mennä drinkille. Joltain sivukujalta päädyttiin Deja Vu -nimiseen parikymppisen tyylinuorison iskä maksaa -tyyppiseen loungeen, mutta sielläpä odottikin korkean tason musayllätys. Juuri, kun saimme lasit käteen (pöytiintarjoiltuna, huom), Hele-Riin Uib löi rumpusetistään ensimmäiset, latinalaisvaikutteiset tahdit.


Ja voi jessus, mikä keikka se olikaan! DJ soitti jotain klubimusaa, en voisi olla enempää pihalla siitä lajista ja jumalainen perkussionistikuningatar takoi bongoja, lehmänkelloja, congarumpuja ja mitä ikinä.
Hele-Riin heittää klubikeikkaa yleensä yhdessä Helena Victoria Kirssin kanssa, AppleCherry Punch -duona, mutta viime lauantaina hän esiintyi yksinään. Sellaisella sähköllä, energialla ja intensiteetillä, että tanssijalka vipsaa ja rytmisydän sekoaa jo ajatuksesta, että niistä olisikin kaksi.

Hei, nyt. Mä olen niin totaaliulapalla Helsingin klubielämästä, että turhautumiskyynel oli livahtaa, kun tajusin, etten edes tietäisi, mistä voisin vastaavaa tapahtumaa täältä löytää. Mä haluan Hele-Riinin keikalle tänne, heti!

Kuvat otti Tubbs, alimman Heidi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti