tiistai 27. huhtikuuta 2010

I haven't been in these since '85

Asukuva, por favor. Jeshus, voiko olla enää enempää typerä fiilis näistä. Hankala ja epämukava ja teennäinen. Tähän täytyy keksiä joku ratkaisu.

Mutta se asu, aivan ihanan nahistunut t-paita; aurinkoisen aamun inspiroimana mä puin vaaleanpunaisen vaatteen, IVANAhelsingin viime keväänä kaverimyynneistä hankitun lintuprinttipaidan. Farkut on ehkä parhaat, mitkä mä olen koskaan tullut omistaneeksi, Marc by Marc Jacobsin harmaat, kuluneet ja pehmeät turvahaalarit. Skoretus hyvä kymmenen ystävän kirpputorikuormasta viime kesänä. Nyt viikonloppuna kipaisin läpi Sienna Millerin Twenty8twelve-outletrekin ja sieltä löytyi sopuhintainen silkkineuletakki, missä on nerokas ajatus. Tollanen perusrimpula, mutta sivusaumoista lähtee tuplalipareet, joissa ei ole mitään kiinnityssysteemeitä, ne vaan on ja niissä on taskut. Parasta. Näyttää hulluna hyvältä nahkatakin alla. Pop chic, suorastaan *iso hymy*


Lapsena ja aikuisena äiti jaksoi hokea mulle aina, että mitä sievempi nainen lähtee ovesta ulos, sitä hirveämmässä kunnossa siltä jää kämppä jälkeen. Niinkö niin tosi. Näyttäs aivan siistiltä koti, joten toivottavasti se näkyy jossain minussa sitten tuo peilin tahmaisuus. Jaiks!

2 kommenttia:

  1. Nonyton! Juurikin näin. Ehkä nätein peilin kautta otettu asu_kuva_ ikinä. Oot ihan sinä, vaikka olo oiskin teennäinen. Kaipa siihenki tottuu.

    Turvahaalarit ja kohtuuhintaiset silkkineuletakit on parhautta.

    VastaaPoista
  2. Kiitti, muru! Outoa, samalla kivaa.

    VastaaPoista