lauantai 24. huhtikuuta 2010

I've got horse shit on my $300 goddamn shoes

Viime lauantaina viestintä- ja PR-toimisto Miltton* järjesti Trash is Treasure -muotikirpputorin Kaisaniemessä "Teinitalolla". Siellä oli stailistien ja muun fäsöönskenetys-possen kamoja pöydät pullollaan. Mä jumitin yhdellä tietyllä tiskillä ja sain kunnian tulla kutsutuksi "kanta-asiakkaaksi". No sehän mä olenkin. Lempikauppani on ystävien vaatekaapit. Kavereiden kirppariläjät on parasta rättipuljaamista!

Löysin tän aivan massimo-makian mekon/liivin. Se on jotain ohutta karheaa neuletta, merkki antais ymmärtää, että kysymyksessä on aidot materiaalit. Toiveikkaasti veikkaan puuvillaa ja pellavaa. Comme des Garçons, ensimmäinen vaatteeni ikinä sitä lajia.
Rakenne on tehty kuminauhoilla, joten se joustaa _paljon_. Ja saa mut näyttämään megaluokan tynnyriltä, kun vaatteen laittaa kiinni. Mutta se on ihana!

Sitten nää. Michael Korsin superkorkeat wedget. Mustaa, pehmeää nahkaa ja senttikaupalla lisää pituutta. Mitä voin sanoa? Kesä, tuu pian!Nappasin vielä lähtiäisiksi villaisen, ihme tötterökauluksisen Rodebjerin mekon. Se oliki sitten siinä. Aivan nokko. Pitkäksi aikaa.

*Miltton on sikäli hämmentävä nimi, että vanhaa hevostyttöä se muistuttaa lapsuuden fanituskohteesta, maailman parhaasta kilpahevosesta, hollanninpuoliveri Marius Silver Jubileesta. Niihin aikoihin, kun muut alkoi diggailla rokkitähtiä, mä tapetoin seinät kauniilla, taitavalla ja tavoittamattomalla Miltonilla ja unelmoin kansainvälisistä estekentistä. Kun sitten itse kiidin seurakisoissa 60-senttistä rataa ratsastuskoulun omistamalla oman elämäni Miltonilla, saatoin mä siitä John Whitakeristakin haavehtia vähän, mutta vain kentänlaidalle vaikuttumaan.

6 kommenttia:

 1. Voi kyllä. Ton kolttusen voisit sitte esitellä seuraavaksi yllä (RIIMI!)

  Kuumaa kuin kesäkatu.

  VastaaPoista
 2. On vähän ongelmaa noiden asukuvien kanssa. Yritin kuvata yhet löpöttävähaaruksiset ja vajaalahkeiset Birgerin Malenet, mutta ei voi mitään, emmää kestä niitä peilin kautta otettuja kuvia. Näillä mennään, kultu.Toistaseks. Joo, joo, hanki jalusta. Hankkis eka kunnollisen kameran. Elämän sitte, kenties?

  VastaaPoista
 3. Kyllä ehdottomasti kamera tulee ennen elämää :D Mutta kuka musta ottaa tämän vuoden edustavat ja hehkeät lomakuvat, jos sulla ei oo kameraa, mitä?

  VastaaPoista
 4. Onhan nuo popot sulle liian isot, oi onhan?

  VastaaPoista
 5. Tukkis, mä olen pahoillani, mutta ne on täydelliset :)

  VastaaPoista