perjantai 30. maaliskuuta 2012

It's your day. You get a day, not a week

Minulla on tänään syntymäpäivä. Rakastan kaikkia synttäreitä, muiden, mutta ennen kaikkea omiani. Maaliskuun toiseksi viimeinen tarkoittaa aina myös kevään virallista alkamista, sanoi vallitseva säätila mitä ikinä.

Minulle on tänään jo lähetetty kukkia Pariisista, tuotu tiramisua Italiasta ja illalla menen baletin mukana Intiaan. Oikeastaan haluaisin vain koko maailman.


Ah, vuoden paras päivä.

Ja Gertrude Stein on ollut totaalisen väärässä väittäessään, että 

There is a difference between twenty-nine and thirty. When you are twenty-nine, it can be the beginning of everything. When you are thirty, it can be the end of everything.

Itselleni kulunut kolmaskymmenesensimmäinen vuoteni oli parempi, täydempi ja onnellisempi kuin yksikään aiempi sitten lapsuushattaran. Uskon vakaasti, että sama kehitys jatkuu ja jalostuu. Ja miksi niin ei kävisi? Uskon myös vahvasti siihen, että jokaisella on mahdollisuutensa oman elämänsä onnenseppähommiin.

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Ja juurikin tuo uskominen mahdollisuuksiinsa on varmasti avain seppähommissa.
    Elsie

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Elsie! Näin on, kukaan ei usko puolesta; minulta se vei noin 30 vuotta tajuta. Mutta ei hätää, sitä siistimpää se on sittemmin ollutkin, elämä :)

    VastaaPoista