torstai 22. maaliskuuta 2012

The silk lining's about a hundred million years old but I'm so in love with it

Minä aina haaveilen ihanista, ihanista vintagemekoista. Rakastan 20-lukulaista flappermeininkiä, mutta kovin ovat vähissä sellaiset häppeningit, jonne kehtaisi koko vuosikertarekisteriin sonnustautua. Enkä koskaan huumassani muista, että aitojen, ei vain vintagentyylisten, vaatteiden mittasuhteet ovat aina huturallaan nähden minun trikoossakasvatettuun vartalooni. Siinä sitten olet ja ähiset fiftarivyötäröiden kanssa, senkin pieni tynnyri.

Ehkäpä mainituissa alkaa olla syypohjaa in general sille, miksi Kapteeninkadulla vasta muistaakseni viime kesänä avattu tunnelmallinen ja suloinen vuosikymmenputiikki Garbo Vintage sulkee ovensa. Ei taida täällä mustiinpukeutuvan loskassakahlaajakansan parissa vastaava, tyyriihkö konsepti oikein lentää. En tiedä, syitähän liikeyritysten sulkemiseen on maailmansivut pullollaan ja lisääkin vielä, mutta tuli vain äkkiseltään mieleen.

Garbo Vintagessa on tällä hetkellä menossa kuitenkin suhteellisen hyvät markkinat, sillä tavaraa on vielä paljon jäljellä ja kaikki myydään rekvisiittoja myöten -50%.Upean värisiä lasihelmiä lähinnä sisustukseen kotiin, mutta kaksi 70-lukulaista silkkihuivia pääsevät kyllä kesä- ja varsinkin lomailuasuja kaunistamaan.

garbovintage.com
Kapteeninkatu 3

3 kommenttia:

 1. Mahtava Mondrian-huivi!
  No hemmetti, vai tämmönen on tilanne. Käytiin sillon pari viikkoa sitten E:n kans ja harvoinpa on ollut niin konkreettinen harmi siitä, ettei ole nollakokoinen kuin siinä kun erästäkin hopeapaljettista flapper-ihanuutta mallaili ja totesi kangasta riittävän ehkä toisen reiden ympärille :F

  VastaaPoista
 2. Ja taas pulpahti mahtava teksti. Trikoissa salaa tynnyröityy, kohta kun asteet nousee ja vaatteet vähenee tulee epätoivo. Mihis sitä tynnyrit piilottaisi... isompiin trikoisiin?!


  Mut hei senkin kaunotar, sun huivissas on hieno kuosi.

  VastaaPoista
 3. No nii, Upsu, meikän ajatukset justiinsa ;) Mutta mä en kyllä käsitä, kuin se on mahdollista, että sä olet sellasen flapper-mekon löytänyt, mihin et mahdu. Ota pulla?

  Ja Lilde, kii-tos! Olen hiukan sanaton tässä. Ite oot ja ite pulpautat.

  VastaaPoista