maanantai 7. kesäkuuta 2010

What's with this friggin' wind?

Mun sääret ei todellakaan ole tän väriset, mutta en minäkään toisaalta aivan näin epätarkka ole noinniinkun irl.


Juttu onkin nuo varkkusortsikkaat. Huh, viime kesän Levi's-klassikkoskoraus kirpputorilta, 501:set tuumakoossa 33, että mahtuvat laskeutumaan sieltä kainaloiden huitteilta suht lanteille. Katkaisin lahkeet, jätin huolittelematta ja käänsin rullalle. Et voilà, mun kontribuutio boyfriend fit -muotituulahdukseen on siinä.

Paljaan ihon määrä on Suomen kesässä vakio, se voi olla joko käsivarret tai sääret. Senpä takia yläosastoon sai kasata kaapua toisensa perään. Vanha Ritva Fallan epäsymmetrinen silkki-viskoosi -neulepaita, Twenty8twelven liehukeneuletakki ja iso trikoorätti kaulassa mahdollisti puistolueskeluhetken. Heleijaa, kesä! No, ehkä se helle vielä koittaa.

3 kommenttia:

 1. Hei tyyppi, mitä se viimeaikanen farkkushortsikasvalitus on ollu? Ois pitäny taas kehottaa katsomaan sieltä kaapista. Luv.

  Pakko rakastaa myös ton aikasten farkkujen mitoitusta. Thank god for vanity sizing ja silleen.

  VastaaPoista
 2. Se on ollut ihan oikeaperusteista valitusta :) Noissakin on vikansa. Tai mussa.

  Joo, hei, hitto, siellä Weekdayllä on omituinen meininki! Mullekin menee osasta vaatteita S tai jopa XS päälle, koska ne kamppeet on ihan jumalattomia puolijoukkuetelttoja. Joko ajan hengessä on asioita, joita mä en vaan honaa tai sitten jengi on nykyään i-s-o-a. En edes mene sinne Monkin puolelle, koska siellähän on nähtävästi riski jäädä jalkoihin.

  VastaaPoista
 3. Emt, vasta ostin Henkasta rievun kokoa 32. Musta tuntuu, että ne arpoo kokolaput niihin vaatteisiin. Ehkä weekdayllä sama, tai sitten tilanne on eskaloitumassa varhaisten teinipäiviemme tasolle ja tässä pitäs kulkee säkki päällä...

  Muistaks, kun pajunvitsaiset tyttöset osti anorakit ja t-paidat koossa L ja kasvunvaraiset viisnollaykköset kurottiin vyöllä kainaloon? Itsellänihän tosin oli jotku myrkynvihreät lappuhaalarit miestenosastolta :D

  VastaaPoista