tiistai 22. kesäkuuta 2010

You are judgemental. Put it in good use

Asioita, jotka juuri nyt ovat mielenpinnalla:

1. Kakkukeisarin take away -kahvi ja erittäin voinen, tuore ja valtava croissant kympin päättärin vierestä.

2. Gourmet-kotimarket, joka on auki vissiin aina? Tai on se kerran ollut kiinni. Tapahtui muuttopäivänä: "Missä teillä on juomat?" "Juomaosastolla". No niinpä tietenkin, maalaisurpo: pikkuruisessa ruokakaupassa on lähes muun kiskan kokoinen takahuonejuomaosasto. Luulen, että joskus joutuu hunajabisseä hakemaan.

3. Futiksen MM-kisat. En edes aloita. Hunajabisse liittyy tähän.

4. Järjestelykysymykset. Termi on saanut aivan uutta kaikua, soundia, kilinää, klangia, you name it, tässä viime päivinä.

5. Rakkaus, häät, kauneus, onni. Olkoonkin vain muiden asioita kuin mun, mutta mun sydän on sulanut. Tästä lähtien uskon rakkauteen, kumppanuuteen ja molemminpuolisen kunnioituksen, läheisyyden, luottamuksen ja elinvoiman mahdollisuuteen sanoi kuka mitä tahansa, missä tilanteessa ikinä. En ois ikinä itsestäni uskonut, että vastaava prinsessalaalaa saa mut tälleen kajahtamaan.

6. Uusi asunto, josta tulee erittäin ihana, itseni näköinen koti.

7. Ystävät, jotka ovat painonsa arvosta kultaa. Jenny tuli muuttoavuksi, Ville, Tiina ja Hetta tarjosivat yhden illan pakopaikan muuttotouhun keskeltä, järjestivät mulle hyvää ruokaa ja parasta seuraa. Johanna ja Klaus kävelivät vastaan öisellä kadulla ja sitä ilon määrää, kun oikein saatille lähtivät. Hanna olisi tullut kipeän kätensä kanssa tsemppariksi lauantaina, jos olisin tajunnut vastata puhelimeen. Ulla huolehtii, että nukun välillä. Kiitos, että olette olemassa.

8. Maailman paras veli. On onni saada olla pikkusisko. Tosin tätä en ois viistoista vuotta sitten uskonut koskaan suustani päästävän. Ajat onneksi muuttuu.

9. Loma. Elämäni ensimmäinen niin sanotusti oikea kesäloma on enää kahden aamun päässä, eli käytännössä käsillä. Tänään jemmattiin talouspäällikön kanssa skumppapullo toimiston jääkaappiin.

10. Pohjoisen juna. Kohta kotiin!

Elämä on ihan hyvää juuri nyt.

2 kommenttia:

  1. Niin hyvää, ansaittua, ensimmäistä aikuisten kesälomaa! Tulihan se vihdoin.
    Gimme a call, millon oot tänne tulossa.

    Hunajabisse... mmmmm. I wanna.

    VastaaPoista
  2. tervetuloa naapurustoon! m-gourmet on lempikauppa – se klassinen musiikki ilahduttaa aina.

    VastaaPoista