torstai 10. kesäkuuta 2010

You're saying "crotch" to me? We've just met!

Ah, lempifarkut pelastaa minkä tahansa perseilypäivän. Mä inhoan sitä tunnetta mahanpohjassa, kun kuvaukset on juuri alkamassa ja voi vain toivoa, että kaikki sujuu. Sitten, kun koneisto on jo käynnissä, väistämättä vastaantulevat ongelmat eivät tunnu yhtään niin pahoilta. Mä aina mielessäni kuvittelen tilannetta jyrkänteen reunalta heittäytymiseksi. Heippa ja herran haltuun; luotto on kova, että pehmeän laskun mahdollistavan systeemin mekanismi toimii. Tähän asti se on toiminut joka kerta.

Näissä niistä selviää, hand-me-down -farkuissa ystävältä, joka alunperin sai ne siskoltaan. Mainio porkkanamalli, joka korostuu vielä sillä, että pöksyt on mulle vähän isot. Ne on täydelliset.

Aarrgg, mä häpeän niin paljon näitä peilikuvia, mutta näillä mennään siihen saakka, kunnes muutos konkretisoituu uudeksi kameraksi.


Paita on Custo Barcelonan alerekistä pari kesää sitten tehty ostos. Melko pian "mun tyyli ei muutu, vaikka mä olisin kuinka Barcelonassa" -tokaisun jälkeen.Ihkut lököt ansaitsee toisenkin kuvan. Ulkona on kesäinen alkuilta käynnissä ja mä muuttopakkaan. Eipä muuten ole juuri katkerampaa lähivisua kuin nousevan lentokoneen ensin sivu-, sitten korkeusperäsin, kun itse istuu pölyisellä K3:lla tulikuumassa autossa, pääsinpä senkin tänään toteamaan. No, 14 aamua lomaan ja 38 lomaan. Herramuvvereni, mikä päivien päivä.

4 kommenttia:

 1. Opit sitte käyttämään niitä :) Ne on ihkut lököt, nimenomaan. Ja sulla ne näyttää myös hyvältä. Mutta mihis lomaan neidillä 38 aamua on, mun loma ainakin on jo 31 aamun päästä...

  VastaaPoista
 2. Hupsista, s*****a. Ollaanko me menossa eri lomille?

  VastaaPoista
 3. En tiedä, ooks myyny lennot jollekki? Kenes kans mä nyt lähen?

  VastaaPoista
 4. Yllätysloma. Tiedät vasta perillä, kenen kans pääsit matkaan. Tai vastaavasti pääsitkö ollenkaan, vrt. "haloo, no mää oon nyt täällä Ravalissa ja tästä on ihan lyhyt matka, emmää tartte taksia..."

  VastaaPoista