keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Sex and the City

Joo-o, no, mitäpä tuota pehmentelemään, mä olen ollut Sinkkuelämän ystävä siitä hetkestä, kun se ekan kerran telkkarissa pyörähti. Olen katsonut joka jakson uusintana useita kertoja, varmaan yhtä monta kertaa kuin se on ties millä kanavalla huitaistu. Kenkälaatikon ostin melko lailla heti, kun myyntiin tuli. Tällä hetkellä kannet ovat hajalla, muovihampaat pilkkeinä ja itse levyt tuhannen naarmuilla.

Ja mä rakastan sitä aina vaan.

Vaikka alkupään materiaali on hetkittäin liikuttavan, jäljempi nolostuttavan huonoa. Se on heikosti tuotettua, täynnä klaffi- ja muita jatkuvuusvirheitä. SJP ei todellakaan ole ollut mikään ilmaisutaitokurssin primus, hänellä on vain Carriessa hyvä rooli. Jos tälle kaipaa todisteita, niin haloo, Did you hear about the Morons Morgans.  Herraisä. Nelikosta on vaikea nimetä parasta roolinsa haltijaa, mahdollisesti Kim Cattrall, vaikka hänelläkin on ura aikamoisten nevöhööd-pätkien tähdykkänä Sinkkuelämän ohella. Mutta mitä väliä, koska hän vetää elämänsä roolin jäätävän hyvin.

Huolimatta mistään, järkiperusteisistakaan, vastalauseista mä tykkäsin myös elokuvasta. Mä todennäköisesti tuun tykkäämään myös huomenna ensi-iltansa saavasta kakkososasta. Ja aivan yhtä  varmasti mahdollisesta kolmannesta. Ja neljännestä.

Tärkein, mikä siinä vetää puoleensa, on tietysti ystävyyden kuvaus. Kauneuden, ilon, surun ja elämän. Ja okei sitten, vaatteidenkin.

Ja minkä vielä? No tietenkin:

7 kommenttia:

 1. Tulipa jostain syystä mieleen miten outoa Melroce Placen, tuon ysikytluvun Dynastian, uusintojen kattominen oli SATC:n jälkeen. Kristin Davis on Brookena täysin Charlotte. Jonkinlaisena looney bin -versiona.

  VastaaPoista
 2. Mä en edes muistanut, että se oli Melrosessa! No mutta niinpä vain oli.

  Looney bin -versio, hehe. Mentaalitapaus se kai on SATC:ssäkin "...with just a hint of neurosis." :D

  Ei saa sitten spoilata toisen intopiukkuutta, meen tosiaan vasta maanantaina itse katsomaan sen. Ei jostain syystä tullut kutsua ennakkoon, ööö.

  VastaaPoista
 3. Eihän se kauan ollutkaan, mut sen aikaa kun oli, se oli musta aivan paras sekopää sillon aikanaan. Mut ehkä enemmänki with just a hint of psychopatia :D

  I never! Ööö, sut jos kuka ois pitäny kutsua ennakkoon, törkeetä. Siis kertakaikkiaan törkeetä!

  VastaaPoista
 4. Mä olen niin samaa mieltä, hei.

  VastaaPoista
 5. Mitä tykkäsit leffasta?

  VastaaPoista
 6. Kaytiin eilen tyttokaverin kanssa kattoo SATC2 ja joo. Siina oli paljon huonoa, ja vaatteet oli aivan kamalia riepuja (suurin osa), mutta hyva mieli niista hyvista hauskoista hetkista jai. Joten loppuilta kaupungilla oltiin hyvissa fiiliksissa siemaillen cosmoja ja kuplivaa ja nauttien Nykin helteista. "I'm in New Yooooork! Concrete jungle where dreams are made of.... " Ja niin edelleen...

  VastaaPoista
 7. Laura, menen huomenna sen vahtaamaan vasta. Jos siitä on jotain huonoa sanomista, saatan ehkä jossain sivulauseessa ohimennen toisesta suupielestä livauttaa, mutta todennäköisesti en. Ja KitKat, olenkin tuosta vaatepettymyksestä kuullut monesta suunnasta, se taitaa olla rajansa siinäkin, kuinka paljon yksi ihminen voi suoltaa "uutta" ja "mieletöntä" ja "ennennäkemätöntä" ja "nappivalintaa" ja "so-fashion-forward", ennenkuin lipsahtaa täysin friikkisirkukseksi. Ja niinpä niin, Cosmon tilaan suuren maailman tyyliin minäkin, vaikka Helsingissä satais kiukkusia mummoja :)

  VastaaPoista