maanantai 31. toukokuuta 2010

I was temporarily blinded by a piece of jewelry

Kuten jo pääsin mainitsemasta, tyylivalintani on koruttomuus. Sormukset tekevät tähän pienen poikkeuksen: tykkään suurista, näyttävistä huomionkiinnittäjistä muuten vähän nakinmallisissa sormissa.

Suosikkini on ensimmäisellä Barcelonan-reissulla La Ramblalta söpöltä perulaispojalta ostettu lasimöhkäle (-lieriö, -littiö, -muu, mikä?) rautakehikossa. Painava esine tuntuu mukavan aidolta tavaralta ja on aivan ehdottomasti tyyliminuuteni perusainesta. Ja muistuttaahan se toki joka päivä myös lempikaupungista, naturalmente. Olen hukannut sen kymmeniä kertoja, mutta niin vaan on munkilla aina jostain löytynyt.
Toinen suosikkisormukseni on pariisilaisesta tavaratalosta hankkimani mainio kolmeosainen setti.


Kokoelmani uusin jäsen on ihana tuliainen ystävältä New Yorkista. Marc Jacobsin ja Maripolin yhteistyön hedelmä. Tsek linkki, mä h-a-l-u-a-n nuo Eiffel-korvikset. "Kasari tulee, jengi sanoo, mutta ei se koskaan edes lähtenyt", aikansa it-girl väittää tuolla. Totta.


Asiasta nopsasti hevoseen, mulla on vähän omituisen persoonallisen muotoinen oikea käsi, koska ranteessa muhiva vamma vaikuttaa koko käden toimintaan ja siihen muotoonkin sitten sitä kautta. Se ei sinänsä mua haittaa, koska ranteen erittäin rock-uskottava arpi pesee muut poikkeavuudet mennen tullen. Toiminnallisuus on tietysti vähän eri sortin juttu. Joka tapauksessa, tässä vielä viimeinen muru korupurkista ulos; ostin sen samalla kertaa mainitsemastani pikkukiskasta hopealätkän kanssa Barcelonasta. Ihan vaan huvikseen, siksi, ettei elämä olisi aina niin tylsän vakavaa.


Mama's got herself a brand new boyfriend. He's plastic fantastic and I've got him by the ba... Around my finger.


5 kommenttia:

 1. HMJ... laita sellanen avaimenperä? On uskottavasti kolhiintunut. Multa saat myös sellasen pinkin mutkalle vääntyneen, ainoastaan tohon tarkoitukseen :)

  Sulla on kyllä tuo sormushomma hallussa.

  VastaaPoista
 2. No sitten mulla ois pinkki tornipari :) pitäs vissiin käydä hakemassa uusi, jos on kerran entinen hajalla?

  Tack, vaikka oikiastihan se ois hanskassa vasta, jos ne myös pysyis mulla päällä, ettei tarttis raivon kanssa hakia ympäri kyliä.

  VastaaPoista
 3. Misson mun hobitit!!??

  VastaaPoista