tiistai 4. toukokuuta 2010

Thanks for playing and here's Hootie & the Blowfish!

Perjantaina realisoituu yksi kevään odotetuimmista hetkistä, kun britti-indierokki-oh-so-cool-to-say-you-like -bändi Editorsin Tavastian-keikka vihdoinkin tapahtuu. On odotettu, on kuunneltu. Hieman teräväsärmäisemmän Kings of Leonin ja sen ikuisen Musen ohella Editors on yksi eniten soineista nyt viime aikoina ja kaikki muu meneekin sitten teollisuussuuttimella siihen väliin; onhan matka Tennesseestä Birminghamiin melko pitkä.Ha, musiikista puheenollen, uskollinen iPodini, ystävä ja pistämätön matkaseuralainen, aloitti yhden vehkeen työtaistelun eilen. En voi olla ajattelematta, että sen nimom. yksilön on koodannut joku todella vihainen, huumorintajuton ja takakireä genrepoliisi, koska laite pärähti ns. kyseenalaisen kappaleen kohdalla. Minähän en mitään semmosia onneladiskojen glitter-musiikkeja kuuntele. Siinähän olet sitten, näytöllä lukee ikuisesti Lady Gaga Poker Face, aivan kuin muistuttamassa siitä, mitä musiikkia ei olisi kai kannattanut diggailla. Busted!

2 kommenttia:

  1. Nonii, glitterdiskon kosto ja nyt on rock-uskottavuus mennyttä. Yrititkö resetoida sen vehkeen? Muistaakseni menu+keskinäppäin pohjaan (n.10sek).

    VastaaPoista
  2. Tein, kuten aina teen, niin fyysisten, henkisten kuin teknistenkin takaiskujen kohdatessa: jätin oman onnensa nojaan ja toivoin, että tokenee. No niihän se teki. Kai.

    VastaaPoista