perjantai 7. toukokuuta 2010

The New York Star is going public

Laitoin Lady Dadan blogilista.fi-palveluun. Kaduin sitä oikeastaan saman tien, sillä palvelun etusivun tilastotiedonanto oli hiukan häiritsevä; "Listalla on 33 798 blogia. Tänään 2087 uutta blogikirjoitusta, 27 uutta blogia ja 28 uutta käyttäjää".

Kauhea eksistenssitrauma tuli heti tietenkin. Mitä mä tästä saan ja plaaplaaplaa, kyllä te, rakkaat lukijat, ymmärrätte.

No mutta, heti jo hetken päästä, kun kävin narsistisesti tsekkaamassa omia tilastoja, katumus vaihtui voitonriemuksi, kun blogi oli noussut sijalta 5077 sijalle 388. Yhdessä päivässä! Tällä aivan kiitettävällä vauhdilla musta tulee alta vuodessa maailman presidentti. Kaikki tämä yhdellä tilaajalla (Hanna, tarjoan sulle Tavastialla tänään ison lasin punkeroa) ja kahdella viikottaisella lukijalla (Ulla, älä rupee nahistelemaan, kun sulle ei jaeta, kohtahan me nähdään). Kuumuusaste, mikä lieneekään, oli 3, mutta hetki sitten tulleen tiedon mukaan laskenut 1,5:teen. Havuja, perkele!

Blogilista.fi on kyllä hirveen kiva palvelu. Se on uskomattoman hyvää ajanvietettä, kun töissä on hiljaista ja tylsää. Se on minusta ihanan raaka, jopa inhorealistinen, viipalelautanen lähimmäisten ja vähän kauemmaistenkin jokapäiväistä, rakasta, rikasta, rämää, mutta omaa elämää. Välillä se viihdyttää aidosti, välillä se on vaivaannuttavaa liian paljon tietämistä, ja hetkittäin tuntuu, että kyseessä on viraalisosiaalinen kokeilu.

Omat polut -nimisen vanhoillislestadiolaisia kokemuksia jakavan blogin kuumuusaste on muuten nollassa, vaikka sillä on aika paljon enemmän lukijoita kuin mulla. Tilastoharhaa. Mutta niille se on varmaan ihan ok, taivasta kohti, hei. Muaaaahhhhhh-hhhhaahhhhhaaaaaa!!

8 kommenttia:

 1. I'm here to ring the bell!

  Ja tottakai alan nahistelemaan, tiedän tilastoittakin olevani sun innokkain kommentaattori. Saat tarjota mulle ison pullon :D

  VastaaPoista
 2. No kai ny, ihan jo siitä ilosta, että lainasin törkeällä aisaparilla sun sanoja tähän postiin.

  Saat. Kaksi isoa. Samppanjaa kaikille!

  VastaaPoista
 3. Tulee nykyään niin jatkuvalla syötöllä uusia postauksia tähän blogiin, että tulee luettua vähintäänkin viikottain. Joten mistä sen ilmaisen punkkulasin voi lunastaa? :D

  Vai pitäiskö olla blogilista-tunnus tms, jotta käynnit rekisteröityy ja hottispisteitä ropisee?

  VastaaPoista
 4. Tällä tontilla hottispisteistä vastaa täysin kirjoittaja itse, heeee! Niitä suorastaan sataa, kun itse pääsee jakamaan.

  Ei vain, jotta lukukerrat rekkautuis listalle ja mahdollisesti nostais sijoitusta siellä, pitäs blogiin aina tulla sen sivuston kautta, laittaa Lady Dada hakuun ja siitä sitten klikata. Jeshyyyy-yyys, miten vaivalloista. Blogilista vaatii tunnukset siinä vaiheessa, jos lukija haluaa "seurata blogia", jolloin hänestä tulee "tilaaja" ja jolloin mä todennäköisesti menen puihin ja lopetan koko blogin.

  Siinähän sitten hyvin joutaa sitä punaviiniä pahimpaan tuskaansa juomaan, että tervetuloa vaan hanan alle :)

  VastaaPoista
 5. Misshhä se mun iso lasini on? Joinko mä sen jo?

  VastaaPoista
 6. No, niihän siinä kävi, etten mä järjenlähdöltäni muistanut koko asiaa, mutta taktisesti sinänsä hyvä veto, koska nyt voidaan joku ilta pysäköidä Mustaan Kissaan ja pistää lupaukset lunariin.

  VastaaPoista
 7. Alan sommitella tukkaan jakausta ja etsiytyä mustaan kissaan minäkin - ryhdyin juuri tilaajaksi.

  VastaaPoista
 8. :D !! Tiesinhän, että teidät saa mobilisoitua punaviinin voimalla. Hei, miettikää tätä, meillä on siis siellä _blogimiitti_!

  VastaaPoista