tiistai 4. toukokuuta 2010

So do you like my skunk?

Siinä se nyt on, punainen vauhtiviiva, todellinen syöksysalama. Ensimmäinen rock around the block -kunniakierros, hankkijan etuajo-oikeutta hyödyntäen, poiki tekstiviestin:

"Punasella Jopolla pyöräilevä tutun näköinen kukkamekkoinen rokkityttö nähty sutkuttamassa hirveetä vauhtia luurit päässä. Teippaa se pyörä, näyttää niin hyvältä."

Kiitos, Maria, päivän superhymiöstä!


Meidän työpaikan ympäristöstä löytyy muuten berliiniläisin kulma tästä kaupungista. Uuden Mustan Nooran kanssa scoutattiin tuo lokaatio ja hyvin mielellään pidätettäis oikeudet. Tsek juttu, johon kuva liittyy.  Tunnen olevani suorastaan etuoikeutettu, kun saan kuunnella UM:n mimmien juttuja päivät pitkät, ja se, että ne jaksaa kuunnella mun loputonta kommentointia, on puhdasenergistä plussaa. No joo, Katjan oma blogi on mulle uusi, mutta sitäkin vetävämpi seurantakohde. Sillä tontilla on sana tukevasti handussa.

2 kommenttia:

  1. /me lieks this.

    Mahtava kesämeininki tässä. Olispa tuolla yhtä lämmin kuin kuva antaa luvan odottaa.

    VastaaPoista
  2. Neljä vuodenaikaa on yhtä suurta puhallusta. Niitä on kaksi, alkusyksy ja loppusyksy, joiden taitteessa ehtii kaivaa tennarit kerran kaapista vain todetakseen, ettei tarkene enää.

    Tiistainen räntäsade veti mielen matalaksi, mitä ei juuri lainkaan huomaa ;)

    VastaaPoista