keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Men in their suits, twelve gossip columns

Tuli aamu-unipäissään jäätteenmäkifaksilla mieliteko pukeutua raitamekkoon. Kas, mullahan sellainen onkin! Parkkilan Jaanan vuosikaudet vanha, Annika Rimalan Tasaraitaa lainaava trikooputkilo kellohelman puolikkaalla. Oisko kevään 2003 Marimekkoa? Mahdollisesti jotain sinne suuntaan. Mekkonen ei ole päässyt käytössä kulumaan, koska ei ole oikein istahtanut; nyt olen sen verran lihonut muotoutunut, että täytän mekon paremmin kuin ennen. Ja aivan nätistihän tuo passasi ohikulkijoiden tuijailuun puistopehmikselle.


Hah, mikä yhteensattumatapahtuma osui, kun pääsin töihin. Erittäin staili työkaverini kaivoi kassistaan aamulla työmatkansa varrella Hietsusta suorittamansa heräteostoksen. Et voilà, sama kolttu, mutta pitkällä helmalla. Great minds think alike.

Ja ai että, I heart gTIEn ketjukoru. Se on ihana, tykkään pitää sitä noin, ilman mitään erityisiä solmuja. Paras on, kunhan on vaan.

5 kommenttia:

 1. Vanhassa vara parempi vai mitensenytmeni. Hiano on!

  VastaaPoista
 2. Eik sitä paitsi oo aika aallonharjaa "shoppailla omassa vaatekaapissa" ;) itsehän teen sen mieluiten kavereiden kaapeilla, mutta tuli kerrankin katsottua omaan. Kiitsa, bebe!

  VastaaPoista
 3. Täytyy sanoa, että neidillä on järjettömän upea tyyli. :) Pehmikselle toistekin! ;)

  VastaaPoista
 4. OOT KATTONU KAAPISTA :D
  Kannatti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos, Heidi, kuin myös itselläsi, MOT :D todellakin mennään! Ja Ulla, noudatan nöyrästi muotiguruni neuvoja.

  VastaaPoista