maanantai 17. tammikuuta 2011

Isn’t that a little narcissistic?

Koska olen maailman laiskin meikkaamaan, hiustenlaitosta puhumattakaan, ja saan työn puolesta usein katsella vierestä, kun muita paijataan puunataan ja siloitellaan, menen aina murusiksi, kun pääsen itse kammattavaksi.


Olen tähän asti tavannut luottaa Morenon Sumiin, kuten niin lukuisat muutkin tämän kaupungin naiset. Tuli siinä sitten samalla luettua varta vasten eväidenhakureissulla mukaan napattua sunnuntailiitettä, jossa kokosivun kuvassa ilakoivat tutut ja "tutut" kasvot. Tänään olen sitten silmäillyt jutun nettiversion kommenttipalstaa; vähän on pahalta asianosaisten puolesta tuntunut, vaikka en uskokaan heidän olevan niin herkkänahkaista sakkia kuin itse olen. Se perinteinen ajattelutapa aina minua vähän surettaa, että mistään ei saa tykätä, iloita saati innostua, ainoastaan kriittisesti suhtautuvalla ja sen mukaisesti tunteitaanilmaisevalla henkilöllä (klassikko, SVP) liikkuu mitään päässä  ja hän on jotain muuta kuin pintasileä puoli-ihminen.


No, kohtaloa uhmaten mä ylpeästi iloitsin kiharoistani ja mielettömän kauniista silmänrajauksista eilen. Minusta ne oli varsin vähintäänkin muutaman kepeän samppanjalasillisen arvoiset.

Kuvat omistaa Tubbs.

5 kommenttia:

 1. Kävi sama miälessä, siis nuasta kommenteista. Voi jeesus mä sanon. Tubbs kanteen ja päästään torella pohtimaan nuarten aikuisten alennustilaa. Tai miälenterveyspalveluiden puutteita.

  VastaaPoista
 2. Täällä meillä katsotaan jouluna ja juhannuksena Mikko Niskasen Päätalot, siinä on sosiaalista mediaa yli oman tarpeen. Väliajat saapii jokainen kohdallaan miettiä, mikä ja missä vaiheessa meni vikaan.

  VastaaPoista
 3. Mut siis kyllä, Tubbs kanteen, varaukseton peukku!

  VastaaPoista
 4. Älkää, ihmiset menkö hesarin keskustelupalstalle. Suurempaa pahuutta sielulle on internetissä vaikea tehä.

  Ja se edellisen postauksen kuva. Miseducation of Lauryn Hillin kansivihko, kaunokki peilin kautta kuvattuna. Se mulla tuli mieleen.

  VastaaPoista
 5. Oho, meitsi ja Lauryn Hill. Ei voi saman elämän aikana puhua, mutta kiitos, pupu :D aijettä, pitäsköhän kaivaa se levy jostakin esille. '99 ja mulla oli afrokiharat.

  VastaaPoista