maanantai 3. tammikuuta 2011

You're gonna say "Happy New Year!"

Mun loppuvuoden juhlakausi muodostui jopa säidensä puolesta varsin mainioksi. Kun muu maa joulun tienoilla jäätyi umpeen, pohjoisessa sai kauneimmassa kokemassani kuutamossa vaellella oikein toimivassa, kymmenen miinusasteen talvikelissä. Joulunalusviikolla olin hyvin huolestunut eurooppalaisten lentokenttien talvenhallintakyvystä ja lähellä kävi mielessä perua itselle määrittelemäni perinne, uudenvuodenreissu. Vaan kävipä niin, ettei perillä ollut lumesta tietoakaan.

Vähän harmaa Amsterdam oli, mutta siitä huolimatta rosoisen kaunis. Ei samalla tavalla ylirappioromanttinen kuin Berliini, mutta boheemi ja sellainen leikkisä. Tykkäsin niin kovin, kovin paljon. Kuten myös Utrechtista, jossa vuosi sitten varsinaisesti vaihtui.Silläkin uhalla, etten tosiaankaan löydä mitään mukiinmenevää vaatetta puettavaksi ylle seuraaviin iltapukujuhliin, jätin ylläolevan kaunottaren hankkimatta. Ensi kerran, kun vastaavat kuumenee, kyllä harmittaa.

Bedankt voor alles, Siri.

6 kommenttia:

 1. Oih ihania pyöriä, pyöriä ja pyöriä. Sellaisia on juuri nyt iso ikävä.

  VastaaPoista
 2. Piparkakkutaloja! Näyttää huipulta, vaikkei just nyt ookaan tulppaaneita tulvillaan. Ja kertakaikkiaan aistikas mekko :D
  But is your bag still in Amsterdam?

  VastaaPoista
 3. Lili, oi kyllä, pyöräkelit ja ne pyörät! Tähän, heti!

  Upe, my bag is not in Amsterdam anymore, mutta voin kertoa, että alkaa hissukkaan nyppiä lentoyhtiöiden käytännöt. Oli taas ihme kassiongelma. Jos ei tästä eteenpäin saa suoria lentoja normaaleilla firmoilla, pitää vissiin jäädä kotiin. Hiha palaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunista! En ole ikina viela paassyt kaymaan Damissa, mutta se on lahitulevaisuuden suunnitelmissa. Hauskaa Uutta Vuotta! Saako viela toivottaa..?

  VastaaPoista
 5. Hiu! Mitä neiti? Omituusta olla ilman lunta.

  VastaaPoista
 6. Katz, kiitos, mielellään saa toivottaa! Samoin sinulle, oikein hyvää uutta vuotta. Amsterdamster on ihana, kerrassaan. Tulppaaniaikana taas sitten! Just katselimme ystävän kanssa lentoja sieltä New Yorkiin, ei ollut kallistakaan, FYI ;)

  Sofia, eikaittäsä, ei ollut yhtään omituista, nautin joka sekunnista ilman sitä. Ei tarttenut tarpoa ja liukastella ja raivota. Huomenna vapaa, kylään?

  VastaaPoista