maanantai 24. tammikuuta 2011

Oh, and I made them put me in these super high, high heels

Seuraa tuomitseva, arvosteleva ja yksisilmäinen mielipide:

Matalat korot kengissä on kamalia. Piste.

Tarkoitan sellaisia kitten heel -korkoja taikka muita vastaavia muutaman sentin kapeita korokkeita. Hmm, mistäköhän lehdestä lukaisin tässä hiljan, että kengät tulisi laittaa joko superkorkeina tai sitten aivan tasapohjaisina. En voisi enempää olla samaa mieltä. Brr, mielikuva avokkaasta, joka saa lyhyenlännän korkonsa takia pienenkin jalan näyttämään valtavalta sämpylältä, sattuu sieluun. Varsinkin, kun eivät ne jalkaterästä ylöspäinkään varsin imartele.

Maiharit ja sen sellaiset ovat tietysti asia erikseen.

Kyllä oli viikko sitten päästä itku, kun piti muutamassa tunnissa kaivaa käsille salonkikelpoiset korkokengät, jotka olisivat sopivasti chic, mutta kuitenkin tarpeeksi neutraalit, ettei aivan jokaisen tulevan mekkohäppeningin takia tarttisi uusia juosta ostamaan, kun se taas ei ole toimintana erityisen chic, ainakaan minun mielestäni. Taivaan kenkäosastolla oli paikalla suopea vuoropäällikkö, koska löysin sitten nämä


Korkeus huimaa, päkiän alla on piiloon päällystetty korokepohja. Yksinkertaista, kaunista ja toimivaa. Ja kuinka pitkän ne minusta tekevätkään!

2 kommenttia:

  1. Nuo on kyllä ihme.
    Elegantteja yksinkertaisia kenkiä on ihan törkeän vaikea löytää ylipäätään (varsinkin mustia, vaikka toisin voiskin luulla), ja mitä tahansa on mahdotonta löytää sillon, kun tarttee.

    VastaaPoista
  2. Mmm, jos kelpais tekonahkaiset ja helvetin rumat, ei ois mitään hätää. Nää löytyi vielä alesta, ei ollut kelleen kelvanneet, hieno homma!

    VastaaPoista