maanantai 10. tammikuuta 2011

Not like I'm trying, just effortlessly striking

Sitä monesti toivoo, että voi, kunpa joku järjestäisi jotkut oikein kivat juhlat, pukukemut kerrassaan. Ja sitten kun ne tulee, mä olen ihan palikoilla, mitä sinne pitää päälle laittaa ja mulla mitään ole ja tukka hapsottaa ja maha roikkuu.

Sunnuntaina on taas tätä juhlaa


Ajattelin tänä vuonna selvitä juhlista vanhalla mekolla, joka tosin ei vielä kertaakaan ole päässyt hengaristaan. Värivalinta on tietysti aina suuri kysymys, mutta rohkeasti sitä tosiasiaa kohti vain, että todennäköisesti useammalla kuin joka toisella on niissäkin juhlissa yllään musta vaate.

Riittävän päräyttävät kengät alle ja tukkaan Sumi lupasi piipata kiharat. Et voilà!

Viimeksi samoissa kemuissa juhlin Anin kainalossa, lainamekossa, gTIEn ketjuläjässä ja, ylläri, Sumin punomassa lettikampauksessa, joka kiersi niskasta toiselle korvalliselle pullaksi. 

9 kommenttia:

 1. Hih, voi niitä kekkereitä! Paljon on myös vettä virrannut sitten tuon punaisen Fonzie-letin.
  Nythän tässä melkein alkaa harmittaa, etten olekaan paikalla sunnuntaina. Toisaalta, ihan hyvä paikka se uima-allaskin on olla. On vähempi niitä pukupaineita.

  Pitäkää hauskaa.
  Pus puu-us!

  VastaaPoista
 2. Sulla on ihan kelpo syy olla pois :) Hyvää matkaa! Vetäiset sunnuntaina sit jonkun uimapukukierroksen meidän kunniaksi.

  Pus!

  VastaaPoista
 3. Mä lupaan todellakin vetää sellaisen seitsemän päivän non-stop uikkarikierroksen kaikkien meidän yhteiseksi kunniaksi! Terkkuja sinne kaikille, ja korjatkaa nyt meille kuiteskin se pytty kotiin.

  VastaaPoista
 4. Nonii, joko harmittaa, että jätit sen mekkounelman Amsterdamiin, häh :D
  Minkä valkkasit korvikkeeksi?

  VastaaPoista
 5. Kyllä, harmittaa. Lähes samantasoinen harmitus kuin "Vilan vaaleanpunaisen tylliunelman" ohittamisen aiheuttama.

  Ja, ahaa, onko mun nyt vedettävä johtopäätös, ettei graafisen mestarisuunnitteluni ydinkärki ole käyttäjässä? Linkki on sanoissa "vanhalla mekolla", mutta et ehkä nähnyt sitä, sillä tuumasin, notta vähempi väri parempi väri.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, Lili! Treenaan tota missihymyä joka päivä ;)

  VastaaPoista