perjantai 28. tammikuuta 2011

Just say "yes"

Koska useimmiten käy niin, että minä elän totaalisen pihamaalla siitä, mitä lähitodellisuudessa tapahtuu, olen iloinen vierelläni porskuttavista, ympäristöään aktiivisemmin tarkkailevista tyypeistä. Tällä kertaa tie vei muun jengin mukana Antto Melasniemen mestaroimaan Hel Yes! -ravintolaan Kalasatamaan.


Alkuun tarjoillut leipäset oli huippuhyviä, sipulikeitto mainiota, kuha ja vihannekset, no, en tekisi itse kuunaan paremmin, mutta jälkiruokalakkakakussa saattaisin hyvän tuulen sattuessa onnistuakin.

Interiööri kaiken muun lisäksi/sijaan on aivan superhieno! Pisteet siitä sekä ihanasta, huolehtivasta tarjoilijanaisesta, jonka hymy ei hyytynyt silloinkaan, kun hän otti seurueestamme jo kymmenettä kuvaa. Pokkarilla kynttilänvalossa. Todellinen ammatti-ihminen.

Myös kattaus ansaitsee oman mainintansa viehkon eriparisuutensa takia. Mä olen pikkuhiljaa omassa keittiössänikin antanut periksi sille, ettei astiaston tarvitse olla niin ankaran yksitotinen. Päinvastoin, kaunista syntyy, kun tyyli on linjassa, mutta muodot varioivat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti