tiistai 31. elokuuta 2010

Should we get more coffee or should we get two guns and kill ourselves?

Onkohan vastoinkäymisten kumuloitumisherkkyyttä ja/tai -aktiivisuutta koskaan eksaktisti todistettu? Mulla on ollut muutaman päivän "kun ne lähtee tuleen..." -putki, jota sais tulla tutkimaan, että mitä helvettiä.


Hetkellisesti helpotti olemista, kun ystävä teki teeleipiä ja kääri tsekkiläisiä sätkiä. Kuitenkin vitutti ja itketti, kun tallustin viimeisen ratikan perässä kotio. Sateessa, tottakai. Jos mun elämästä tehtäis elokuva, salissakin sataisi.


Sitten ilmaantuukin jotain, mikä ilahduttaa aina, lohduttaa ja muistuttaa, etten mä ookaan yksin tässä maailmassa. Kissoja!


Stokkan rakennustyömaan seinässä. Asialla tämä aktiivisten ihmisten ryhmittymä. Multicoloured dreams on myös Facebookissa, tietysti.

Kyä se siittä, sano.

4 kommenttia:

 1. Jos mun elämästä tehtäis elokuva, salissakin sataisi. Eh, julma ja hulvaton.
  Jaksuhali.

  VastaaPoista
 2. Joo! Tykkäsin just samasta lauseesta! Ja kissoista! Otetaan yhteiskissa. Kaipaan kissaa joskus tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Mahtaako tsekkiläisillä sätkillä olla jotain tekemistä niiden marokolaispoikien kanssa, jotka iltaisin liimautuvat Prahan keskustassa kintereille ja mainostavat tuotteitaan vahvalla ässän korostuksella? "hsssssch, hsssssch"

  Elokuvista puheenollen, Rakkautta ja anarkiaa -ohjelmisto on julkaistu, joten hyviä juttuja on luvassa parin viikon kuluttua ympäri Helsinkiä. Kyllä se siitä sitten iloksi muuttuu, kun huomaa angstaavansa katsottuaan maailman paskimman venäläisen elokuvan ja ymmärtää, että festivaalit jatkuu seuraavana päivänä laadukkaalla ranskalaisella draamalla. Pärjäile!

  VastaaPoista
 4. Olli, terve taas! Haha, tavan tupakkaa, täysin laillista tavaraa, mutta niin vahvasti tervantuoksuista, että muutama henkäys oli just nokko. Niiden marokkolaiskundeja väistelyssä muuten on ihan oma fiiliksensä :D

  Joo, hei älä, kuulostaa niin tutulta. Yritin Espooseen kattoon Woodya, mutta en, kiitos loistavan organisoinnin, päässyt, sillä lunastamattomien lippujen myynti aloitettiin joskus 5 minuuttia yli alkamisajan. Juu, terve. Mä pysyn tällä puolen vast'edes.

  Minähän pärjään, Sinä myös!

  VastaaPoista