perjantai 3. syyskuuta 2010

Just like that, it can go from bad to cute

No, tässä on nyt viime aikoina ollut sielu sijoiltaan vaikka minkä asian kanssa, mutta tänään sattui omituinen, voimauttava juttu.

Alkuillasta keskellä Töölöä.

Tunnistin sen pitkän pörröletin sadan metrin päästä. Pysähdyttiin tielle moikkaamaan ja se tarjosi lasia viiniä. Ystävä vuosien takaa. En pääse yli siitä, kuinka järisyttävää sen ihmisen tapaaminen ykskaks yllättäin oli, ja kuinka kivaa oli mennä sen kotiin ja syödä ja juoda ja jutella sen kanssa.

Ihmisen suurin siunaus on toinen ihminen, ystävä ja sellainen, jonka tuntee omakseen heti ja vielä aikojenkin päästä.

Tähän passaa oikein hyvin toinen iloinen uutinen, että Matt & Kim julkaisee uutta tuotantoa.Suurista asioista sitä onnelliseksi tulee, sillä vähäistä tämä ei ole.

10 kommenttia:

 1. Oi! Minäkin haluan! Niin mihinä sinä asuulet muuten?

  VastaaPoista
 2. Asun niin lähellä sua, että voidaan aivan hyvin _sopia_ tapaaminen mihin tahansa lähikadun kulmaan ja yllättyä iloisesti. Kato, Tubbsi!

  VastaaPoista
 3. Oi! Katsos luulin että sinä asut johonakin kauempana, mutta Heidi sivisti minua ja olin näin että SINUSTA TULOO LENKKEILIJÄYSTÄVÄNI!

  VastaaPoista
 4. NO JO OLI AIKAKIN!

  VastaaPoista
 5. Kuvei, kuvei, kuvei, kiiiits!

  VastaaPoista
 6. Sinulle nimimerkki "I love myself", niin todella teenkin, ja vuoksesi toivoisin, että sinäkin osoittaisit itseäsi kohtaan enemmän kunnioitusta kuin nyt näytät tekevän.

  VastaaPoista
 7. Taisi palkokasvi yllättää Dadukan. Olen samoilla suorilla Loven kanssa kuvamäärästä, jos uskotaan hänen viittaavan niihin. Blogia lukee mielikseen, mutta käyttäjäystävällisyys kärsii sivujen täyttyessä kirjoittajan kuvista. Ei niitä kukaan laittamasta estä, mutta ehkä kritiikkiin voisi suhtautua toisin. Ystäviä osoittelet, Dadainen, vaikka et vielä sitä tiedä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos palautteesta. Minä en lähde mihinkään kilpalaulantaan omalla tontillani; olen aikaisemminkin kirjoittanut, että anteeksipyytely oman bloginsa sisällön puolesta tai sen selittely on turhaa, mutta sait nyt asiasi täällä sanotuksi. Koska määrittelen tätä blogia myös sanasella "tyyli-", minusta on aivan perusteltua silloin tällöin julkaista käyttämistäni asuista kuvia. Viime sunnuntain postaukseni, josta nimimerkki "Anonyymi" veti herneet nenään, oli poikkeuksellinen ja johtui lähinnä ystäväni ottamista, (minusta) harvinaisen onnistuneista kuvista.

  Olen pahoillani aiheuttamastani mielipahasta, mutta en voi muutostakaan luvata. Jos todella "ystäviä osoittelen", niin keksit varmaan muitakin keinoja lähestyä mielipiteinesi, joita arvostaisin varmasti aivan toisella tavalla, jos esittäisit ne suht asiallisesti (viittaan edelliseen kommenttiisi). Tämä keskustelu tällä tsättipalstalla päättyy tähän.

  VastaaPoista
 9. Kiinnostaisipa tietää, häiritseekö nimimerkin BloggerQueen käyttökokemusta kuvat blogitekstin lomassa ylipäätään, vai nimenomaan kuvat kirjoittajasta , jollon voitanee olettaa, että kommentojan ongelma on henkilökohtaista laatua... Yleensähän blogitekstien (kuten monien muidenkin tekstiartikkeleiden) kuvittamista nimenomaan suositellaan.

  VastaaPoista
 10. Kyllä tätä käyttäjäkokemusta häirittöö eniten tua turhanpäiväänen määkiminen. Ja jos on ystävä, niin voi toki kommentoida omalla nimellään eikä huudella puskista.

  Sulla on mahtava blogi Lady D ja mun pualesta voit vuarata nämä sivut kuvillas!

  VastaaPoista