torstai 30. syyskuuta 2010

I suspect he already likes the way I smell

Olen jo useamman vuoden, tarkalleen ottaen tammikuusta 2006, käyttänyt samaa tuoksua, Narciso Rodriguezin For her -parfyymiä. En osaisi enää vaihtaa, olisi vaikea kuvitella, että puljaisin vaikka vuodenaikojen mukaan eri tuoksujen kanssa, kuten monet tykkää tehdä. Koen For herin kiinteäksi osaksi itseäni, melkein niin kuin että tää on mun nimi ja tältä mä tuoksun. Uskoisin, että tämäkin on luonnesidonnaista, en minä hiustyylilläkään, saati pukeutumis-, juuri pelaile.


Tykkään tuoksusta, kun se on aluksi melko voimakas ja vahva, mutta loiventuu nopeasti iholla, siitä tulee pehmeä ja lämmin. Kai siinä jotain vaniljaa ja myskiä ja meripihkaa plus sen sellasta on, mutta en toden totta tiedä mitään hajuvesien koostumuksista; joskus naurattaa, kun todelliset asianystävät puhuu niistä kuin viineistä. Rakenteista, väreistä, nyansseista ja säteilevyydestä. Totta se taidetta on sekin.

Ja niin makoisaa aasinsiltasaarivaltakuntaliitosta en malta jättää käyttämättä, etten mitään mainittis Narciso-Lindex -suunnittelijayhteistyöstä. Saattaa olla, että käyn vilkaisemassa, vaikka kieltämättä pikkuisen yllättävä veto tämä kyllä on. Minussa istuu hyvin tiukasti mielikuva Lindexistä keskelle peltoa rakennetun puolityhjän kauppakeskuksen kolmannen kerroksen valtavana sukka- ja pikkuhousukauppana, jossa on hilikunkilikun kahden metrin tilakorkeus ja kellastuneet loisteputkilamput.

Osta nyt siitä muotia sitten.

Yllättäin mua kiinnostaa mallistosta tämä vaate

6 kommenttia:

 1. On se, mäkin koen tuoksuvani tuota käyttäessä sulta . Olen perässähaisija.

  Ja tuosta mallistosta oon nähnyt jonkun yksiolkaimisen mustan puikulan, joka herätti mussa lämpimiä tunteita. Muttei nuo tuu tänne periferiaan kuitenkaan. Ja se on saleesti akryyliä.

  VastaaPoista
 2. Paitsi että itseasiassa pitäis tulla kaikkiin myymälöihin ja se on viskoosia. Hmmm.

  VastaaPoista
 3. Hmmm, poissa silmistä, poissa mielestä, mutta mites nyt? Oon herne sun nenässä!

  Joo, pitää vissiin käydä katsomassa, köyhän naisen Narcisot.

  VastaaPoista
 4. Nenänöyhtä :) Eipä natsannu Narcisot. Ihme verkkareita.

  VastaaPoista
 5. Ai? Oh well, kohti uusia pettymyksiä. Muuten, aika svidun ärsyttäviä ne kamppiskuvat. Carmen Kass on hullun kaunis nainen, mutta miksi joka kuvassa, joka ikisessä kuvassa sillä on sama asennenaama? Typerä, falski koviksen olemus. En tajua.

  VastaaPoista
 6. Sasse, ja mikä on tuo "ryhti"? Ei ymmärrä.
  Joo ne kankaat oli jotain kamalaa, kuvissa nuo on aivan kivoja, luonnossa ainoostaan halvan näköisiä. .

  VastaaPoista