maanantai 6. syyskuuta 2010

Hanging in my closet

Minussa on sen verran sisäänrakennettua torimuijuutta, että tykkään käydä kirppareilla myymässä kamoja. Nyt sitä kampetta oli edellisen muuton jäljiltä vain niin ylitsevuotavasti, että perkaus, pakkaus ja roudaus (eli töidentekeminen vapaapäivänä) kävi tavoitettuun tulokseen nähden vähän liian kalliiksi. Foorumi oli ehkä myöskin pikkuisen väärä; tykkään enemmän Jäähallista ja Hietsusta kuin Valtterista, joka on tunnelmaltaan vähän nihkeä paikka.

Työnsin loput UFFin loodaan ja tein sen sata lupausta olla haalimatta yhtään uutta vaatetta liian hatarin perustein, vaikkapa vaan siksi, että mulla ei oo mitään kivaa! Kato kaappiin!

Kauppa kuitenkin neljän naisen yhteiskiskassa kävi, ja paras palkka päivästä oli päästä luuhaamaan sohvannurkkaan. Sitä varten tarvii mennä naapuriin, mä kun en sohvaa omista.
Kuvissa reissutuliainen, joka ei ollut turha heräteostos, vaan tarpeellinen heräteostos tulevan syksyn työvaatehankinta.

Kiitos kuvista, Tubbs, taas kerran!

5 kommenttia:

 1. Aiettä on hyvä asu. Vois olla munki päällä *omaerinomaista kähinää* :D
  Ja taas näkee, että kapeavartiset bikerit ois käytännöllisemmät. Nuo näyttää hyvältä, mun näyttää siltä, että ois kumisaappaat jalassa. Perhana.

  VastaaPoista
 2. Niin parasta luuhaamista! Toivottavasti päästään tänään käpsimään!

  VastaaPoista
 3. Ah, kiitti, Upsu. Mun ois ehkä kuitenkin pitänyt ottaa numeroa isompi, vekeistä sen näkee *yskis*

  _Nuo_ on ihan hajalla. Kärjet, pohjat ja sisäpuoli, kaikki. Aivan järjetön harmin paikka -tilanne, koska totta, ne on mittasuhteiltaan aika kivat. Kauanko ne kesti? Öö, vajaa kaks vuotta.

  Tubbs, laiskat lakoon! Illalla mennään!

  VastaaPoista
 4. Etsintään: bikerit, jotka näyttää sun kengiltä, mutta kestää kuin mun kengät. Toisaalta tota pehmeyttä ei tietenkään millää rasvanahalla saa. Mut se, joka löytää eka, ostaa kahet. Nih

  VastaaPoista
 5. Esimerkillinen suunnitelma. Tällä mennään!

  VastaaPoista