maanantai 20. syyskuuta 2010

I'm like freaking Annie-get-your-clothes-on

Puistattaa vieläkin, kun ajattelen viime talvea. Joidenkin mielestä se oli mahtavaa ja siistiä ja sen heille suon, mutta näin pohjoistuulen tyttärenä mun lumi-, pakkas- ja vinkkakiintiö on peruuttamattomasti täynnä. Mä en saa mitään energiakiksejä tai muitakaan yleishyväksyttyjä talvihehkutteluita pakkashangista tai lumisista puista, en. Mä olen katsellut sitä kuvastoa aivan riittävän pitkästi.

Talvi on kuitenkin kestettävissä (viime talvi ei ollut normaalitalvi, huom.), kunhan ymmärtää, että se on välineurheilua. Kun ei palele, niin onhan se ihan muksaa, kun lumi narskuu kenkien alla, no on se. Joskus.


Whyredin Star-parka lämmittäisi yhtä lailla sielua ja ruumista. Takin 400 euron hinta kylmää kuitenkin niin paljon, etten ihan läpihuutojuttuna uskalla hankkia sitä. Eniten epäilyttää nailoninen pinta. Ihan noin se ei kiillä kuin tuossa oikeanpuoleisessa kuvassa, mutta silti arvelluttaa, näyttääkö se vähän halvalta? Ehkä mä vaan olen tottunut villakangastakkeihin, joiden kanssa mulla onkin käynyt mieletön munkki. Omistan takkeja kaksin kohtuuhintaisin, mutta kestäviksi ja hyvälaatuisiksi osoittautunein kappalein. Olen selvinnyt takeilla useita vuosia, mutta nyt toisesta alkaa tulla toppaukset sisävuorista ulos ja toisen hihansuut ovat bohosti hiuti. Kai se jonkunlaista ajanhermon estetiikkaa edustaa sekin, mutta mä suosisin silti ehjiä vaatteita ylläni.

Jaa-a. Ongelmointia näin maanantain ratoksi.10 kommenttia:

 1. Puolet halvempi vaihtoehto, jota Noora ja mä kyylättiin House of Ecossa viime viikolla. Jos tarttis ni ostais.

  VastaaPoista
 2. Minen mahda sille mitään, että vaikken haluaiskaan myöntää, tykkään turkissomisteista. Jos ei mussa ihan pieni kettutyttö asuisi, saattasin laittaa jonkun karvakaulurin. Mutta saakeli, ei pysty.

  VastaaPoista
 3. Kesti vähän aikaa ennekö tajusin: eiks tossa takissa ollut tekoturkista..! Eihä mulle tuu enää mieleenkään, et jossain olis oikeeta turkista, yyyh. O_o

  VastaaPoista
 4. Elä noin kallista osta. Ja jos saa sanoa, musta toi kiilto ei kuulu neljän saturaisen takkiin. Etitään sulle yhessä parempi :)

  VastaaPoista
 5. Katja, niinno, turkiksesta ne tuolla puhuu. Vaadin, että puhutaan oikeilla nimillä!

  Tukkis, tu mun kanssa Beamiin arvioimaan sitä irl. En myöskään vastusta yhdessä etsimistä, päinvastoin, kannustan siihen.

  VastaaPoista
 6. Tuun! Ehkä jo perjantaina? Tosin mullois varmaan pikkuassistentti sillon mukana.

  VastaaPoista
 7. Miten ois lauantaina aamupäivästä? Meen perjantaina neljän maissa elokuviin, moneenko Beam on auki? Tai vaihtoehtosesti, koska assarille tulee nukkumaanmenoaika?

  VastaaPoista
 8. Oke, hyä. Mennään aamukahavin kautta. Meen kahelta vahtaan mallielokuvaa. R&A peipijee.

  VastaaPoista
 9. Ja korjataan siis materiaaliarvailu: tuossa parkassa on tekoturkista sanoo maahantuoja. En olekaan tulossa hulluksi. ;)

  VastaaPoista