keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Come on. You've got to get online

Internetix on mahtava asia, kun sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa. En tiedä, miten olen aikaisemmin selvinnyt ilman sitäkään tietoa, että nettiviidakko sisältää muiden mukavuuksien lisäksi ranskalaisen muotikaupan nimeltä L'Exception.

Kauppa on neljän ystävyksen perustama putiikki, joka myy valittujen itsenäisten ranskalaissuunnittelijoiden vaatteita, laukkuja, kenkiä ja asusteita, pour homme et femme. Melko pöyhkeään hintaan kylläkin, mutta laatuvaate maksaa, ei siitä pääse juuri yhtään mihinkään.

Tänä vuonna pääsen juhlimaan ystäväpiirissä kaksia häitä, joista toisissa minulla on kunnia toimia kaasona. Olen ajatellut pukeutua johonkin tämäntyyppiseen, ehkä jopa tähän:


Mekko on likimain täydellinen. Hillitty, elegantti ja très chic. Siinä olisi juhlamekkoa iänkuun päiviksi ja todellista keppiä/porkkanaa pidellä mahamakkaransa kuosissa. Se on kauneudessaan verrannollinen minkä tahansa tunnetun ja yleisesti arvostetun muotitalon mekkoihin, mutta suunnittelijakaksikkonsa sattuessa olemaan pienemmän mittakaavan nimi, hinta jää huomattavasti saavutettavampaan lukuun.

Mekon ohella erityissuosikkini on Lutz Parisin villaneuletakki, jossa on huikea, topattu kaulus. Silkkiniskatuki, mitä muuta lohtua ihminen tuolla jatkuvassa, vaihtuvasisältöisessä sateessa tarvitsee?


lexception.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti